52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'estiu està a punt d'arribar als centres cívics de Barcelona!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Estiu 2022
  • Familiar
  • Tallers

Tallers per a totes les edats i casals d'estiu

S'acosta l'estiu i els centres cívics ens estan preparant les millors activitats per a petits i grans.

Durant els mesos de més calor de l'any, els tallers a molts centres cívics no s'aturen. El Centre Cívic Albareda ens proposa aprendre paddle surf o bateria com a novetat de tallers intensius al juliol; el Centre Cívic del Besòs i el Maresme s'omple de tallers d'arts plàstiques, visuals i sonores i de flamenc; o el CC Sarrià, que ens ajuda a millorar la nostra tècnica de pintura dibuixant els jardins del seu voltant a la fresca dels vespres d'estiu.

Però molts altres equipaments també ens ofereixen una gran quantitat i diversitat de tallers durant el mes de juliol, com el CC Can Deu, el CC La Casa Elizalde, el CC Casa Golferichs, el CC La Sedeta, el CC Urgell o el CC La Sagrera "La Barraca".

Els joves també tindran activitats per gaudir del juliol amb els tallers de formació i esport del Centre Cívic del Besòs i el Maresme, amb l'EStiu ADOLESCENTS del Centre Cívic Casa Groga on es farà paintball, laser tag o vela; o amb l'Escola d'Arts Escèniques Tísner Estiu del Centre Cívic Cotxeres Borrell (també per a infants).

I per als més petits de casa, els casals d'estiu tornen aquest 2022! Centres com el CC Baró de Viver, el CC Can Deu, el CC Convent Sant Agustí, el CC Font de la Guatlla, el CC Parc Sandaru, el CC Pati Llimona o el CC Vil·la Urània t'esperen durant els mesos de juny i juliol, un cop acabades les classes. Així com els tallers infantils de centres com el Centre Cívic del Besòs i el Maresme o del Centre Cívic Sarrià.

Ens veiem a l'estiu als centres cívics de Barcelona!

Activitats relacionades