52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'imperdible dels divendres

CC Casa Orlandai
16, 30/10, 13, 27/11, 04 i 11/12/2020
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

Música i teatre de petit format

Ara que el temps comença a refrescar i ja no ve massa de gust estar a l'aire lliure és un bon moment per fer un repàs de tots els Imperdible dels divendres del CC Casa Orlandai fins a final d'any.

Com cada trimestre, l'equipament del carrer de Jaume Piquet programa un ventall ben ampli de propostes culturals per començar el cap de setmana amb una altra cara. Des d'obres de teatre de petit format a companyies de dansa emergents passant per bandes musicals a qui se'ls augura un gran futur. Sabíeu que Els Manel, l'Oriol Pla, les Tarta Relena i El petit de ca l'Eril han pujat algun cop en aquest escenari?

El cicle d'actuacions en directe, que ja fa unes setmanes que està en marxa, té una primera cita amb el teatre d'objectes. Una aposta de quatre peces de petitíssim format i curta durada, diferents, originals i intenses, que cal veure de prop per tot el centre. El Còctel d'objectes (Cancel·lat 16/10 – 19.30 h, 3 € o 6 €) us el podeu combinar al vostre gust veient dues històries o bé tres i assistir-hi amb companyia o sense. Una oferta irresistible!

Guitarres, distorsions, reverberacions, ecos i delays ressonaran a la J. V. Foix amb els Súper gegant (30/10 – 20.00 h En streaming. Recupereu-lo aquí) i la presentació del seu últim treball discogràfic Una casa als aiguamolls. Cançons directe i contundents, melodies pop embolcallades per hammonds i sintetitzadors.

La companyia en residència Schumann amateur (13/11 – 20.00 h En línia des del YouTube del centre) és la següent a passar per la casa amb una peça musical i performativa. Voleu conèixer què es cou cada setmana a la Casa Orlandai?

The bird yellow (27/11 – 20.00 h, presencialment i en línia) és el segon cop que fa parada a Sarrià. En aquesta ocasió, en Gerard Vidal Barrena donarà a conèixer la seva darrera obra, folk tranquil i suau cantat en anglès.

L'obra de teatre-fòrum Les criatures perfectes del Doctor Genderstein (04/12 - 20.00 h) és una peça feminista sobre el consentiment, l'amor romàntic, els rols de gènere i la construcció de la masculinitat i la feminitat. Us atreviu a canviar el final de l'obra?

Vida grisa és el nom del disc que la banda provinent de Mallorca, Polseguera (11/12 – 20.00 h, presencialment i en línia) portarà a l'últim Imperdible de l'any. Vuit temes on mostren un seguit de hits entre el post punk i la new wave vestida de poemari.

Si no s'indica el contrari, les entrades són gratuïtes. Només cal reservar-les al web de l'equipament de Sarrià. No deixeu cadires buides! Si teniu una reserva i finalment no hi podeu anar, retorneu-la per tal que altres persones interessades en l'espectacle puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer-ho.

Activitats relacionades