52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Llençart, nova mostra de cultura popular, circ i arts de carrer

CC Sarrià
25/05/2024
  • Circ
  • Tallers

El CC Sarrià organitza la desena edició del seu festival

Si el dissabte 25 de maig us arribeu fins als Jardins de Vil·la Cecília, viureu una tarda plena de propostes de circ, arts de carrer i mostra de cultura popular gràcies a la desena edició del festival Llençart del CC Sarrià.

Les activitats comencen a les 17.00 h amb un berenar popular, un bon grapat de tallers familiars i una mostra de hula-hop a càrrec de les artistes Núria Luna Llena i Ella Szembek.

Amb la panxa plena i després d’haver treballat algunes tècniques de circ, es podrà veure l’espectacle WIN-DO-W (25/05 – 18.00 h) de la companyia multidisciplinària Sara Pons. Dansa i clown es troben i experimenten des del joc, la senzillesa i l’humor, amb un resultat poètic i obert a la improvisació.

Tot seguit, Jo vull ser (25/05 – 18.40 h) de la cia Les Pedettes Varietés. La Vikisua (Victòria Alcaraz), la Kras Pataklán (Cristina Casadevall) i la Tita Reme (Laura Rodríguez) demostrem que no calen bigotis per arribar a ser una gran metgessa o una Rock&Roll Star. Tres pallasses amb un espectacle trepidant en què cada una pot ser el que vulgui ser.

La traca final arriba amb el lluïment d’entitats (26/05 – 19.30 h) davant les escales del centre amb l’actuació de la Colla Gegantera, el grup de Tabalers i els Castellers de Sarrià. El correfoc de les colles Diablets de Sarrià i Diables i Diablesses de Sarrià posarà punt final a la mostra del 2024.

Activitats relacionades