52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Llums de Bohèmia

CC Sarrià
07, 14, 21 i 28/02/2019
  • Música
  • Teatre

Comença la 8a edició del cicle

Com cada mes de febrer, el CC Sarrià encén els Llums de Bohèmia. El cicle, que enceta la 8a edició, aplega una sèrie de propostes a cavall entre la música i les arts escèniques. Els dijous del mes, podeu arribar-vos a l'equipament on us espera un cabaret de petit format.

Toca'm el cuplet (07/02 - 19.30 h) és l'espectacle que comença a il·luminar el cicle. Una veu, una pianista i la història d'una dona de més de 90 anys que ha desaparegut de la residència són els elements claus que teixiran aquesta història a ritme de cuplets, picaresca, ironia i molt d'humor. Clàssics com el Remena nena, El vestit d'en Pasqual, Jo vull ser miss... i d'altres cuplets ajudaran a recuperar l'ambient de cabaret dels millors anys del Paral·lel.

La setmana següent serà la cia. Poker de iaies que animarà la vetllada amb l'espectacle Don de les dones (14/02 - 19.30 h). La màgia de la Montserrat Escopinya i l'Albergínia Montserrat crea un ambient on fan possible l'impossible. I demostraran que les dues iaies no són com un moble vell!

El tercer dijous del mes és el torn de la Lali Feliu i en Miquel Ferret amb el xou Gastro-rimes (21/02 - 19.30 h). Ells dos faran degustar, amb gran plaer, música i paraules. I és que cada gastrorima té una textura, una temperatura i un aire diferent!

Els Three cool cats (28/02 - 19.30 h) seran els encarregats de tancar els Llums de Bohèmia del 2019. El trio de músics enèrgics i alegres establerts a Barcelona transportaran el públic als anys vint, trenta i quaranta a través del seu repertori de swing, hot jazz, jump blues, i nova Orleans. Podreu resistir-vos a ballar?

Els quatre espectacles són gratuïts, però cal reservar entrada anticipada, ja que l'aforament de la sala Conxita Badia és mínim, de només 20 persones. Podeu fer-ho des del telèfon del centre (932 562 720), presencialment o en línia des del web.

Activitats relacionades