52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Més que Muses, 12è cicle de dones creadores a La Farinera

CC La Farinera del Clot
Del 23/02 al 02/03/2024
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

L’humor i les arts escèniques i plàstiques són l’eix d’aquest cicle de creació femenina

Del 23 de febrer al 2 de març, el CC La Farinera del Clot i el PIAD Sant Martí presenten una nova edició de Més que Muses, la iniciativa que dóna visibilitat i difon la creació femenina a través de diferents disciplines artístiques.

La dotzena edició del cicle s’inaugura amb molt bon humor, ja que Impro Barcelona presentarà el 10è concurs de dones monologuistes (23/02 – 20.00 h) a la sala Jesús Concernau. De les cinc propostes seleccionades de la convocatòria, la més ben valorada per part del jurat i del públic s’endurà 400 €, mentre que la segona classificada rebrà 200 €.

Les seleccionades són: Laia Bertran Acosta amb "No sé si és difícil ser una dona... del que no tinc dubtes és que és difícil ser jo", Tanit de la Torre Anglada amb "Jo mateixa", Clàudia de Sandoval Serra amb "La vida moderna", Sandra Lozano Rubio amb "En busca de la tecnología perdida" i Inés Campo Ferreiro, amb "Entender a una gallega"

L'endemà dissabte arriba la Nit de muses bailongas, que inclou el bingo musical (24/02 – 21.00 h) seguit per la sessió de dj (24/02 – 23.00 h) exclusivament amb temes creats per dones.

Adéu, Jane! (01/03 – 20.00 h), una peça teatral que explica la història de la Mariona, que amb només 17 anys ha de passar per l'extirpació d'un pit. Inspirada en l'experiència de la seva dramaturga i actriu Clara Moraleda, l’obra denuncia la pressió de la societat sobre els cossos que escapen de la normativa estètica i reivindica la importància de l'autoestima.

El 12è Més que Muses es tanca amb el concert de la jove cantant i compositora Carlota Flâneur que presenta el seu primer disc Uncertainty (02/03 – 20.00 h) ple de fantasia pop. Tant l’obra de teatre com el concert també formen part del 15è circuit Barcelona Districte Cultural.

Totes les activitats són gratuïtes, només cal que reserveu entrades des dels enllaços anteriors. Trobareu més informació al web del centre.

Activitats relacionades