52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Miratges de dansa

CC Vil·la Florida
12, 16 i 19/05/2019
  • Dansa

El CC Vil·la Florida dedica dos dies al moviment

La cita anual amb la dansa del CC Vil·la Florida torna puntualment al maig amb una nit de dansa on companyies de diferents disciplines presentaran les seves peces i un matí de diumenge ple de moviment als jardins que envolten l'equipament de Sant Gervasi.

L'edició d'enguany del Miratges comença amb el vespre de dansa (16/05 – 19.00 h) on es podran veure fins a sis peces de caire íntim. El programa inclou la peça de dansa contemporània amb danses urbanes HER a càrrec de l'Íria Llena, Ascensión del ballarí Majo Villafaina, el número de flamenc Implacable de la cia. Iván Góngora, mentres que el col·lectiu Habitat format per Davínia Descals i Glòria Llevat presenta Nusos que es (des)fan. Posteriorment serà el torn de Lapso amb Xoxe Conde, una combinació de dansa contemporània i acrobàcies i finalment es podrà veure Kintsugi: l'estètica de la perfecció, que presenta la cia Iron Skulls Co.

El Miratges continua diumenge següent amb un matí ple d'activitats i espectacles per a tots els públics en un entorn immillorable. Amb la jornada Dansa als jardins (19/05 - 12.00 h) tindreu l'oportunitat de presenciar Playazoooh! la creació que combina dansa i teatre de la Rotativa Performing Arts, El delírio de un caracol a càrrec de la Celeste Ayus i Juan Cabrera, Juga'm dansa contemporània a mans del Colectivo Tixuem, la creació de dansa acrobàtica Downfall i tancarà el programa d'espectacles de dansa Automatum a càrrec de la Dimpro Dance Company.

Per a la mainada, l'equipament de Sant Gervasi ha programat l'activitat Balla'm un llibre (12/05 – 12.00 h | 3,19 € cal inscripció prèvia). El coreògraf Pere Faura proposa un joc literari a través dels elements de la dansa com són l'espai, el temps i el moviment per endinsar-se posteriorment al contingut del llibre. Una bona manera per introduir les criatures d'entre 6 i 10 anys a la dansa i descobrir el cos que balla, llegeix i interpreta els dos llenguatges.

A més a més, entre el 2 i el 31 de maig les parets del CC Vil·la Florida recordaran les actuacions de la passada edició del cicle amb l'exposició Miratges 2018, un recull de fotografies d'en Pol Miquel i l'Albert Serra que faran reviure els millors moments de l'any passat.

Per a més informació podeu consultar el programa complet (PDF) del cicle Miratges 2019.

Activitats relacionades