52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Mostra't 2020, l'entrega de premis

CC Parc Sandaru
23/12/2020
  • Teatre

Vostok Collective va emportar-se sis categories

En una gala d'allò més atípica, com tot en aquest 2020, es va donar a conèixer la companyia guanyadora de la desena edició dels premis Mostra't organitzats pel CC Parc Sandaru. En joc, formar part de la programació del teatre Eòlia durant quatre dies i 800 € per a la companyia guanyadora, a més de fer una residència al centre l'any vinent.

Les quatre candidatures han format part de la programació de tardor a la Sala Sandaru van ser seleccionades a la convocatòria anual per a peces de text ja acabades i que es volen presentar al públic.

Ànsia (Crave) de la cia. La Salamandra, que es va poder veure el 13 de novembre exclusivament en línia, Instrucciones para entender el amor, òpera prima de Fran Lahera amb la cia. Noyo Colectivo es va presentar el 27 de novembre, la cia. Médula Escénica va portar l'11 de desembre Mira cómo arde i finalment, el 18 de desembre es va poder veure H+ biohacking the dancer de la cia. Vostok Collective.

El millor vestuari va ser per la proposta de Médula Escénica que també va emportar-se el millor espai sonor i la millor escenografia. En Chap Rodríguez (cia La Salamandra) va ser designat com a millor actor per Ànsia (Crave).

La gran triomfadora de la nit, però, va ser la cia. Vostok Collective amb H+ biohacking the dancer, una proposta de teatre documental que parla de les modificacions genètiques i biòniques. El jurat va premiar l'obra en sis categories: millor il·luminació, millor dramatúrgia i direcció per a Martín García, millor actriu per Encarni Sánchez. El públic i el jurat van coincidir en premiar H+ biohacking the dancer com a millor proposta de la X Premis Mostra't atorgant-los els dos guardons principals.

Activitats relacionades