52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Mostra't 2020

Inici: 
15/06/2020
Tancament
30/06/2020

Aquestes propostes ja han passat

Arts escèniques

El CC Parc Sandaru convoca la desena edició del Mostra'T, un espai d'exhibició per a totes aquelles companyies que vulguin presentar un espectacle de teatre de text amb l'objectiu d'oferir els espais del centre com a espai d'exhibició per a companyies emergents interessades a mostrar la seva obra davant de públic i professionals del sector.

Podeu presentar la vostra proposta omplint la fitxa d’inscripció i envieu-hi també el currículum de la companyia, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica, material fotogràfic i l'enllaç de Vimeo o YouTube del vídeo de l’espectacle sencer.

El termini de presentació de projectes acaba el 30 de juny de 2020. La setmana del 13 de juliol es comunicaran els resultats tant a les companyies seleccionades com a les no seleccionades. A partir d'aquí, les obres de teatre que passin la selecció es presentaran un divendres d'entre el setembre i el desembre de 2020 a les 20.00 h a la Sala Sandaru amb capacitat per a 180 persones.

Cada companyia seleccionada rebrà 500 € i el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva representació.

A partir de votació popular i de la decisió d'un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic i el món del teatre s'atorgaran dos premis: el Premi del Públic (amb una dotació econòmica de 200 €) i el Premi Mostra'T. Aquest darrer premi consisteix a formar part de la programació del Teatre Eòlia durant 4 dies, la possibilitat d'establir-se com a residència del gener al juliol del 2021 al CC Parc Sandaru i una dotació econòmica de 800 €. El veredicte es llegirà el divendres 18 de desembre a l'acte de cloenda on també es lliuraran els premis al millor vestuari, il·luminació, escenografia, disseny de so, dramatúrgia, direcció, actriu i actor.

Per a més informació, cliqueu aquí.