52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Muses 2021

CC La Farinera del Clot
04, 18, 20, 27/02, 05, 06 i 07/03/2021
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

9è cicle de dones creadores a La Farinera del Clot

El CC La Farinera del Clot i el PIAD Sant Martí convoquen a una nova trobada de dones creadores, la novena edició de Muses.

El cicle, que en circumstàncies normals se celebra al mes de novembre, s'estrena amb la inauguració de l'exposició pictòrica El despertar (04/02) de l'artista Luciana Schewalie. Es podrà veure fins al vint-i-set de febrer a la sala d'exposicions Joan Alsina.

La música, part essencial del Muses, s'expressa a través de les veus de l'Anna Andreu amb el concert Els mals costums (20/02 – 19.30 h) i la de la María Blanco que presenta Cantautora (05/03 – 19.30 h). Les dues actuacions musicals, que formen part del novè circuit Barcelona Districte Cultural, es complementen amb la projecció del documental Les resilients (18/02 – 19.00 h) on diversos noms com Clara Peya, Roba Estesa o The Sey Sisters reflexionen del paper de les dones en l'espai musical d'avui en dia.

Un dels objectius del cicle és visibilitzar les creacions artístiques d'autoria femenina. És amb aquest propòsit que es presenta l'obra de teatre Not talent (27/02 – 19.30 h). Produïda en residència al centre, l'actriu i autora Judit Martín presenta un xou que celebra el fracàs.

El plat fort del Muses és el concurs de dones monologuistes (06/03 – 19.00 h), que aquest any arriba a la setena edició. Si teniu ganes d'optar-hi (la guanyadora s'emporta 300 €) podeu presentar la vostra candidatura a través de la convocatòria oberta fins al vint-i-ú de febrer. Es podrà seguir en directe al canal de YouTube del centre.

Sembla una contradicció, però l'espectacle familiar La inauguració (07/03 – 12.00 h Ajornat), de la cia. Las Kakofónikas i creat també en residència al centre, clausurarà el Muses 2021.

Totes les activitats són gratuïtes i cal que reserveu entrades des del web del CC La Farinera del Clot. Si teniu entrades i finalment no vindreu, cancel·leu la inscripció per tal que algú altre pugui accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades