52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Música i més música a La Sagrera

CC La Sagrera - La Barraca
05, 12, 26/04 i 23/05/2024
  • Música

La primavera porta flamenc, soul i funk, tango i música electrònica al barri

Des del carrer de Martí i Molins, el CC La Sagrera – La Barraca omple de vida el barri. L’extensa oferta cultural inclou arts escèniques, cinema, exposicions, conferències i xerrades i música. Aquest trimestre, l’equipament presenta un ventall ben variat de concerts, com un petit tast d’estils i sonoritats diverses. Obre l’agenda de primavera i apunta:

 
88M
05/04 – 18.00 h
Homenatge a la figura femenina en el flamenc, a totes les lluitadores que van superar en solitud la discriminació, la coerció i l’esclavitud cultural per part de la societat del seu temps, convertides en referents del flamenc actual. 88M és el primer projecte com a líder de la pianista Miranda Fernández, una combinació perfecta entre la tradició i la modernitat, acompanyada de Cristina López al cante i l’electrònica i de Lucas Balbo a la percussió. Forma part del 15è circuit Barcelona Districte Cultural.

 
Little by little
12/04 – 18.00 h
Prepareu-vos, que arriba un huracà de soul i funk! Marina BBface és la veu; Alex Zayas, la guitarra; Oriol Pidelaserra, els teclats; Joan Vigo, el baix i Marc Benaigues, la bateria d’aquesta formació que després d’un llarg silenci, ha tornat per presentar en directe el que serà el seu nou treball discogràfic, Little by Little, amb moltes ganes de menjar-se el món. També és un concert dins del 15è circuit Barcelona Districte Cultural.

 
Noelia Sinkunas i Milagros Caliva
26/04 – 18.00 h
Les reconegudes músiques i compositores de Buenos Aires presenten un repertori instrumental de composicions pròpies, versions sobre clàssics del tango i de la música litoraleña argentina. Noelia Sinkunas al piano, Milagros Caliva al bandoneó. Convidada, Elbi Olalla al piano.

 
Ariyouok
31/05 – 18.00 h
23/05 – 18.00 h
Nova data!
Nascut a Portugal, Ari Tavares Ariyouok va començar el seu viatge musical des de la infantesa a Cap Verd, on forma part d’una reconeguda saga familiar de músics. Especialitzat en beatbox i percussió, Tavares s’interessa pels samples i les freqüències. A través de l’ordinador va descobrir la manera de produir tota mena de sonoritats, des de l’afro jazz als sons funky, passant pel lo-fi i el futur rap. Sessió musical en col·laboració amb Àfrica Moment.

Activitats relacionades