52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Músika al barri!

CC Besòs i El Maresme
28/09, 26/10 i 09/12/2022
  • Música

Una oportunitat per conèixer un bon grapat de grups emergents

El CC del Besòs i el Maresme enceta la tardor amb un nou cicle de concerts a tocar de casa. Hi participen una sèrie de grups novells que, vinculats o no al territori que els acull, presenten els seus projectes davant del públic. Una audiència que, formada majoritàriament també per gent jove, té ganes de descobrir noves propostes musicals. Totes les actuacions són gratuïtes, només cal que reserveu entrades des dels enllaços següents.

The rebel yells + Las Marikarmen
28/09 – 20:00 h
Les primeres a actuar, una banda de rock d’ànima mil·lenial segons es defineixen, versionen èxits des dels anys 1970 fins a l’actualitat. Les segones que pujaran a l’escenari, són un grup transfeminista i queer que interpreten música urbana amb tota mena d’instruments de vent. El públic vibrarà de valent i, ben segur, entrarà de ple en el seu món de fantasia i purpurina.

Sobre mi gata + Kumbia Kaos
26/10 – 20:00 h
La base d’aquest segon concert doble és la cúmbia. Tant el grup felí, que li aplica uns ritmes maquiners, com els segons, que la converteixen en cançó protesta, us faran moure el cos durant una bona estona.

La Queency + Raysablocked
09/12 – 20:00 h
La tercera i última proposta del trimestre va a càrrec de dues joves compositores i intèrprets que no es tanquen en un sol estil de música, sinó que combinen lletres reivindicatives amb bases que van des del reggaeton fins al trap, passant pel drill o el dembow.

I si veient tots aquests noms us ha despertat el cuquet d’escenari, aprofiteu el micro obert! Abans de cada concert, a partir de les 19:00 h, podeu pujar a demostrar les vostres habilitats. En aquest cas, no cal que reserveu.

Activitats relacionades