52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Neix Música Z, el cicle que ens farà descobrir nou talent musical

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Del gener al març de 2022
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Acostem als barris el talent de l'alumnat d'estudis superiors de música de Barcelona

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona amb la col·laboració del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu, posa els escenaris dels centres cívics a disposició dels futurs músics i músiques que es formen a les escoles superiors de música de la ciutat per aportar-los noves experiències amb el nou programa Música Z.

Per a aquests i aquestes estudiants, actuar davant d’un públic divers i proper, en el marc de la seva formació com a intèrprets i compositors/ores, és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Alhora, per als espais culturals que els acullen és una manera de conèixer futurs talents i la diversitat d’estils i llenguatges musicals que adquireixen.

És, per tant, una experiència musical diferent, ja que no es tracta només d’un concert, sinó d’un espai de diàleg obert en què a partir d’un breu repertori l'alumnat i el públic compartiran les motivacions i els reptes amb què s’enfronten una nova generació d’intèrprets que es troben en formació.

Per aquest motiu, sis centres cívics de la ciutat han posat a disposició dels músics els seus escenaris del gener al març de 2022. Els centres cívics són: CC Casa Orlandai, CC Josep M. Trias i Peitx, CC Navas, CC Pere Pruna, CC Torre Llobeta i CC Vil·la Florida.

Al Música Z podrem gaudir dels concerts de:

Activitats relacionades