52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Orgull de la Trini

CC Trinitat Vella
Dissabte, 20/07/2019
 • Art i exposicions
 • Ciències socials
 • Dansa
 • Familiar
 • Música
 • Tallers
 • Teatre

Celebra la jornada festiva i reivindicativa LGTBI+ al parc de la Trinitat

El CC Trinitat Vella, conjuntament amb la Coordinadora Trinitat Vella, Los Triniteiros i l'entitat juvenil del barri Maletas viejas, organitza la primera edició de la festa Orgull de la Trini per reivindicar, promoure i fomentar els drets de les persones del col·lectiu LGTBI+.

Des de principi d'any, el CC Trinitat Vella ha estat escalfant motors amb diverses activitats relacionades. Sense anar gaire lluny, durant el cicle REC cultural d'abril i maig es va estrenar l'obra Gama de grises d'Anna Gutiérrez, creat en residència a l'equipament. O la mostra La col·lectiva que es va exposar el mes de juny amb la participació de vint artistes LGTBI+.  Durant tot aquest mes, a l'espai Foradada, es pot veure l'exposició 40 anys de la despenalització de l'homosexualitat. El curs es corona amb la festa Orgull de la Trini.

La jornada se celebrarà el dissabte 20 de juliol, al parc de la Trinitat. La festa, amb un extens programa d'activitats, comença a les 11.00 h i s'allarga fins a les 22.00 h. Hi trobareu diversos espais: la fira d'entitats* amb orgull de la ciutat, el transvestidor, la guingueta bella per dinar i l'escenari.

Durant tot el dia hi haurà presentació i signatura de llibres a la carpa de la Llibreria Antinous, ràdio en directe amb Diversitats FM de Ràdio Trinijove, un dinar popular (els tiquets a 5 € els podeu adquirir anticipadament al centre), l'actuació castellera de la Colla Jove de Barcelona, triple flashmob, espectacles, micro obert i molta música amb un bon grapat de DJ! Recordeu que a les 20.00 h es llegirà el pregó "Yo soy así y así seguiré" a càrrec de La Waka, la Claudia Campos i l'Hugo Rebollo.

Per a més informació, consulteu el web del centre.

* Les entitats amb orgull són ACATHI, Grup d'amics gais, Encara en acció - Associació 17 de maig, Comissió unitària 28 de juny, Fundació Enllaç, Centre LGTBI de Barcelona, Parlem clar de l'Espai Jove Garcilaso, Observatori contra l'homofòbia (FAGC) i el Consell de la Joventut de Barcelona.

Activitats relacionades

 • Una introducció a les òperes que es poden veure al Liceu

  On:
  CC Casa Orlandai i CC Pere Pruna
  Quan:
  10 i 14/10, 04 i 28/11 i 02/12/2019
 • S'alça el teló per la nova temporada

  On:
  CC Guinardó
  Quan:
  27/09, 04, 11, 18 i 25/10, 08, 15 i 22/11, 13 i 20/12/2019
 • El film revoluciona i porta a un altre terreny la tècnica de l'stop-motion

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  12, 14, 16, 20, 22, 23 i 29/11/2019