52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Primer Festival de microteatre

CC Drassanes
21 i 22/02/2020
 • Teatre

Marató de teatre de petit format i curta durada al CC Drassanes

El CC Drassanes engega el primer festival de microteatre! Veient l'èxit que les obres de curta durada han recollit en anteriors edicions de ElRavalÉsTeatre, l'equipament de Ciutat Vella engega el primer festival dedicat exclusivament a aquest format que cada cop té més públic.

El centre situat al carrer Nou de la Rambla 43, en col·laboració amb la companyia resident al centre La Missiva, proposen una marató de set peces que van des de textos inèdits fins a versions d'autors consolidats, amb una durada mitjana de vint minuts cada una.

El festival comença divendres 21 de febrer a les 18.30 h. La mecànica és molt senzilla. Hi ha tres espais habilitats dins el centre on es representen, simultàniament, les tres obres del dia. Quan acabin les funcions, els tres grups de públic canviaran a la sala següent i veuran la segona peça. Finalment, passaran a la tercer escenari per tal de completar l'experiència teatral. En aquesta ocasió, podreu conèixer la Peça breu de teatre sense títol 1 que presenta la cia. Fata Morgana, Crímenes ejemplares de la cia. Ferro i Bar Sòvia que representa la cia. Tres homes grossos.

L'endemà, podeu tornar-hi tot i que les obres seran unes altres: Petición de mano que versiona l'obra d'Anton Txèkhov, Fa mal escrita per en John Cariani, Matrimoni de Boston basada en el relat d'en David Mamet i ¡Ay, mi madre! de la Julieta Lostumbo. Les sessions de dissabte 22 comencen a les 17.00 h.

Si us agrada el teatre, aquesta és la vostra! A més de l'entrada gratuïta, el centre us convida a una beguda de benvinguda. Per a més informació, podeu consultar el programa complet (PDF) del festival.

Activitats relacionades

 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Durant el confinament sanitari
 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Durant el confinament sanitari
 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020