52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Què ens espera al CC Bon Pastor?

CC Bon Pastor
02, 09, 16, 23 i 25/08/2022
  • Familiar
  • Tallers
  • Teatre

Jocs de taula, premsa, tallers familiars i un espectacle ben peculiar

El CC Bon Pastor, al Districte de Sant Andreu, és un dels refugis climàtics de la ciutat. Durant el mes d’agost, obre de dilluns a divendres entre les 16 h i les 20 h. Hi podreu anar a prendre la fresca, llegir la premsa del dia o bé passar la tarda fent partides dels jocs de taula a disposició del públic.

A més a més, els dimarts 2, 9, 16 i 23, les criatures de 3 a 6 anys i família podran divertir-se al taller de música i moviment a càrrec de Tata Inti. Connectareu amb els ritmes, els sons, l’oïda i les emocions a través de la música, els jocs, el cos i la creativitat. Comença a les 17.30 h i s’acaba a les 19 h, és gratuït i cal que us hi apunteu des d’aquest enllaç.

Però és que encara hi ha més propostes! L’últim dijous del mes, l’equipament de la plaça Robert Gerhard us espera perquè viviu un espectacle d’allò més original. La singularitat de Mons en miniatura per espiar (25/08 – 17.30 h) recau en el fet que són propostes de petit, petitíssim format per a una sola persona.

El Col·lectiu La Pupila vol acostar el món del teatre en miniatura, disciplina escènica que es representa dins de caixes portàtils o bé dins escenaris reduïts, poètics i misteriosos on s'expliquen històries curtes. De manera gairebé secreta, gaudireu d’una manera diferent d’observar i de compartir històries des de molt a prop. També cal que us hi inscriviu des d'aquest altre enllaç.

Activitats relacionades