52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Quins contes han guanyat els XXIII premis Relats en Femení?

CC Sagrada Família
06/03/2023
  • Literatura

Llegiu els cinc relats premiats

La vint-i-tresena edició dels premis literaris Relats en Femení que organitzen des del 2001 el CC Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte ja és història! La gala d’entrega de premis es va celebrar un parell de dies abans del Dia Internacional de les Dones.

El jurat, format per les escriptores Irene Pujadas i Susana Vallejo, la llibretera de la Tòmiris Llibreria Elena González, la representant de l’AVV Sagrada Família Montserrat Vila, el conseller del Districte de l’Eixample Eduard Corbella, la directora del CC Sagrada Família Carolina Tejón i la de la Biblioteca Sagrada Família Angelina Cabré, va haver de fer la tria entre els 340 textos rebuts.

El veredicte final es va fer públic el dilluns 6 de març, en una cerimònia conduït per la companyia Les Fugitives i la cantautora Mar Rodríguez Ten. Els XXIII premis Relats en Femení van atorgar el primer premi de la categoria per a escriptores adultes a La fàbrica enviat per la Montserrat Piquer Llorens. El primer en la categoria fins a vint-i-cinc anys es va donar al relat El chico de las flores escrit per l’Ana Lorenzana Fernández.

Es van adjudicar dos accèssits en escriptores joves, un per a l’Eva Vilarrasa Colomer per Les dotze olives i un altre pel relat Monólogo de una pinza de pelo elaborat per l’Elena Civit Poza. L’únic accèssit per a la categoria adulta va anar per Clar de lluna, enviat per la Karuna Lamarca Soria. En aquest enllaç trobareu tots els textos premiats des de l'any 2012.

Enhorabona a totes les participants i fins a l’any vinent!

Activitats relacionades