52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Recorreguts sonors 2022

CC Convent de Sant Agustí
Del 22 al 26/11/2022
  • Art i exposicions
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Aquesta edició homenatja la figura de Joan Saura

Del 22 al 26 de novembre, el CC Convent de Sant Agustí organitza la 7a edició del cicle Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. El cicle vol reunir una constel·lació de creadors que utilitzen el so com a mitjà d'expressió, des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània. Una setmana per experimentar des de les músiques tradicionals a l’electrònica de ball, passant per la veu humana, els sintetitzadors, els sensors i la poesia.

Un any més, les capelles s’omplen amb les instal·lacions sonores interactives, fruit de la convocatòria biennal que proposava les cures com a tema d’inspiració. S’han seleccionat sis propostes, que podreu interactuar-hi cada dia entre les 18:00 h i les 21:00 h. Són LoopRoom Nº6 de Laura de Díaz, Ungòlian d'Arnau Casanoves, Can you play my heartbeat? d'Angelo Citta, El bosque corrompido de Kazumi Fujita i Daniel Clegg, #MillenialRevolution del Col·lectiu NFT (Non Futured Theatre) i Cotidiano de Gabriel Millán.

Pel que fa a les actuacions, el Claustre acull Gnawa en 7 colors (22/11 – 20:30 h), on en Maalem Mohamed Khtira toca música Gnawa mentre es pot gaudir de la creació visual de l’Aurora Gasull i el grup d’alumnes del taller de Touchdesigner del centre. L’endemà, la Sala Noble és l’escenari per l’exploració de la materialitat plàstica i visual a partir de la vibració cardíaca amb LATIRSINCRÓNICO Sonoplastía Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil (23/11 – 20:00 h).

Dijous es fa l’homenatge Sarau Saura (24/11 – 18:00 h) a Joan Saura, figura clau en la història de la música experimental catalana, quatre hores amb música, dansa, reflexions, vídeo... i la participació de més de cinquanta participants convidats.

Divendres hi ha cita triple! Primer, amb motiu del #25N, hi haurà la creació d’un grafiti digital (25/11 – 19:00 h) interactiu al Claustre creat per Álvaro Muñoz-Ledo i al cap de poc, el recital poètic No tinc ni idea de què em parla, però estic plorant (25/11 – 19:30 h) a la Sala Noble a càrrec de la Marta B. Una mica més tard, les Sessions nocturnes vol VI (25/11 – 21:30 h) on Ginebra Raventós, Natif Orchestra, iMARX i Joan Lavandeira presenten el disc L’emperateur.

Els recorreguts sonors 2022 arriben al final amb el projecte Antimatter (26/11 -  19:30 h) de Nikka Bionikka a la Sala Noble i el concert de DÈERR (25/11 – 21:30 h), format pel vocalista i productor senegalès BabaSy i el productor alemany AIIOM que presentaran Punkal.

Per a més informació, consulteu el web del centre de Ciutat Vella o bé el programa en PDF.

Activitats relacionades