52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Refresca’t als jardins de Vil·la Florida!

CC Vil·la Florida
02, 09 i 16/07/2024
  • Cinema
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

La millor música en directe al cor de Sant Gervasi de Cassoles

La calor estiuenca passa molt millor si al vespre es tenen bons plans. Aquest estiu, el CC Vil·la Florida us convida a gaudir del cicle Refresca't, una sèrie de concerts gratuïts a la fresca dels jardins. Tres actuacions en directe, destacant artistes locals amb gran talent.

 
Saphie Wells
02/07 – 19.30 h
La veu suau i captivadora de Saphie Wells us acompanyarà en una nit màgica, presentant el seu últim EP "So Far". Acompanyada per Adri González al teclat i Didak Fernández a la bateria, Saphie oferirà una experiència íntima i inoblidable.

 
Maio
09/07 – 20.00 h
Amb una proposta tranquil·la i introspectiva, la santandreuenca Maio utilitza combina amb desimboltura i subtilesa tant peces íntimes com tranquil·les. A través de la veu i la guitarra crea un ambient acollidor en una exploració musical que captivarà el públic assistent.

 
Respect! Un homenatge a la música d’Aretha Franklin
16/07 – 19.30 h
Dàcil acompanyada per l’Héctor Martín a la guitarra, en Joan Vigo al baix i l’Èric Sánchez a la bateria, rendeix un homenatge a la Reina del soul. Una oportunitat única per reviure les melodies icòniques d’Aretha Franklin en un entorn idíl·lic i envoltat de natura.

Ultra retórica
16/07 - 19.30 h
Ultra Retórica és una banda de rock, amb un repertori que combina versions clàssiques dels 80, 90 i 2000 i creacions pròpies. Versionen artistes com Nina Simone, Lenny Kravitz i bandes com The Beatles, Red Hot Chili Peppers, i del rock argentí com Charly Garcia o Pappo's Blues. També inclouen fusions de gènere reggae de Manu Chao o Perotá Chingó. Una música molt variada i estiuenca on s'intercalen composicions pròpies de la banda de rock fusionat amb el funk i amb tocs de cúmbia. Són: Wanda Curutchet (veu), Camilo Larreamendy (bateria), Liam Blue (baix) i Facu Bordone (guitarra).

 
A més a més, els jardins romàntics i afrancesats que envolten l’antiga Torre Sivilla també es converteixen en una sala de cinema a l’aire lliure. El centre, que participa en el projecte en xarxa Pantalla Barcelona, té una cartellera estiuenca que es completa amb les pel·lícules Te estoy amando locamente (26/06 – 22.00 h), Tadeo Jones 3 (03/07 – 22.00 h), 20.000 especias de abejas (10/07 – 22.00 h) i Loli Tormenta (17/07 – 22.00 h) també amb entrada gratuïta i sense reserves.

 
Fotografia: Walter Capdevila

Activitats relacionades