52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Rutes musicals, veus en femení

CC Cotxeres Borrell
23/01, 12, 20/02, 11 i 19/03/2020
 • Música

Aquestes propostes ja han passat

Tres concerts interpretats per dones i una mica d'òpera

Els dijous del CC Cotxeres Borrell són sonors! I és que les Rutes musicals de l’equipament del carrer Viladomat programen un seguit de concerts en directe que donen testimoni de què es cou al sector de la música actualment. Els mesos de gener, febrer i març els dediquen a les Veus en femení amb un trio de propostes liderades per dones. Reserveu les entrades amb anterioritat, una setmana abans de l’actuació, des del web o per telèfon 933 248 350.
 
 
Les xiclettes
23/01 – 20.00 h
Carla Cruells, Marta Seck i Chloe Ly, les tres component de Les Xiclettes, es defineixen com un trio vocal fresc, elegant i amb caràcter. Amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni, podreu escoltar una mescla interessant de veus acompanyades per un pianista interpretant un repertori variat que va des del swing, passant pel soul fins als temes més actuals, amb arranjaments propis del grup.
 
 
Cayana
20/02 – 20.00 h
Músiques d’arrel flamenca que es fusionen amb ritmes americans. Anna Colom modela les sonoritats flamenques amb la veu i una guitarra per buscar nous camins que la facin avançar, però amb la vista cap enrere. Aquesta cantaora, acompanyant habitual de la Rosalía en els seus concerts arreu del món, busca noves sonoritats sense renunciar a aquesta tradició jonda que fa viatjar fins a les profunditats més insondables de l’ànima humana. Aquest concert forma part del 7è circuit Barcelona Districte Cultural.
 
 
Una, cordes i veus
19/03 – 20.00 h
Amb la sonoritat del clàssic i l’empaquetatge rítmic del folklore, UNA proposa un repertori de cançons d’arrel tradicional en què la música, la paraula i la interpretació formen un directe compacte i seductor. Són cinc i són UNA y el universo: Ana Rossi, veu i percussions, Lluna Aragón, violí, Irene Argüello, viola, Maria Juan, viola, i Sandrine Robilliard, cello, componen melodies que traspuen diversitat femenina i sorpresa, donant espai a la frescor i la improvisació. Aquest tercer concert també forma part de la 7a edició del circuit Barcelona Districte Cultural.
 
 
Per altra banda, el cicle Sant Antoni clàssics que cada trimestre porta gratuïtament tres actuacions de música clàssica es dedica aquest hivern a l’òpera, fent un recorregut històric des del segle XVIII fins a final del segle XIX. L’Elisir d’amore (12/02 – 19.00 h) és la primera obra que es podrà sentir, on les veus de la soprano Romina Krieger, el baríton Joan García Goma i el tenor Facundo Múñoz, acompanyats per la pianista Olga Kobekina, interpreten les àries i duos més famosos de l’obra de Gaetano Donizetti. Al mes de març serà el torn de conegudíssima La Traviata (11/03 – 19.00 h) composta per Giuseppe Verdi. L’entrada als recitals és gratuïta, només cal que reserveu l’entrada una setmana abans per telèfon 933 248 350 o des del web de l’equipament de l’Eixample.

Activitats relacionades

 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021