52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sant Antoni clàssics: tutto opera

CC Cotxeres Borrell
26/01, 24/02 i 17/03/2021
  • Música

A càrrec de la soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colás

Si bé el CC Cotxeres Borrell es caracteritza per viure les arts escèniques al màxim, la música també forma part de la seva essència. I la clàssica té un espai dedicat al cicle Sant Antoni clàssics. Aquest hivern, tornen a unir la música amb les escèniques tot programant un trio d'espectacles operístics de petit, petitíssim format a càrrec de la soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colás.
 
 
Canta diva
27/01 – 19.00 h
Us agradi o no l'òpera, segurament Maria Callas és un dels primers noms que us ve al cap si us demanéssim una soprano entre les de tots els temps. Amb una vida apassionada i un final tràgic, se la coneixia com a La divina o Diva assoluta gràcies a la gran tècnica i el talent dramàtic que feia gala sobre els escenaris de tot el món. Aquest és un espectacle per a descobrir la part més íntima de la diva per excel·lència del segle XX.
 
 
Bojos per l'òpera
24/02 – 19.00 h
El barber de Sevilla composta per Rossini o Les noces de Fígaro escrita per Mozart són, de ben segur, dues de les òperes buffa de més anomenada dins el repertori operístic. La soprano Camps i el tenor Martínez interpretaran les àries i duets més conegudes d'aquestes i altres obres també divertides i populars.
 
 
Tresors de la lírica
17/03 – 19.00 h
En el tercer i últim concert hi cap un repertori d'allò més variat compost per peces cèlebres de totes les èpoques. Des del tradicional O sole mio als duets de La flauta màgica, passant per Porgy and Bess o algunes notes popularitzades a les pel·lícules Cinema paradiso o La misión.
 
 
Les entrades per als recitals són gratuïtes, només cal que les reserveu anticipadament al web del CC Cotxeres Borrell.  Si teniu la reserva feta i finalment no vindreu, cancel·leu la inscripció per tal que algú altre pugui accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades