52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Setmana de l’eròtica a Les Corts

CC Can Deu
02, 05, 06, 07, 08, 09 i fins al 28/07/2021
  • Art i exposicions
  • Ciències socials
  • Cinema
  • Literatura
  • Música
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Trencar tabús és un dels principals objectius del cicle

Un any més, puja la temperatura al CC Can Deu! I no només perquè l’estiu s’obre pas entre les pàgines del calendari, sinó per la nova edició de la Setmana de l’eròtica. Del dos al nou de juliol, l’equipament de la plaça de la Concòrdia organitza el tradicional cicle d’activitats gratuïtes que volen aprofundir en el món de l’erotisme i el sexe a través de perspectives i enfocaments diversos, per trencar tabús i despertar l’interès de la societat.

El taller LeBITa el teu desig (05/07 – 19.00 h) va dirigit a dones lesbianes, bisexuals i transsexuals que vulguin potenciar el desig sexual. Se n’encarrega el Grup de Salut Sexual de Dons LBT de Stop SIDA. L’endemà, la projecció de la pel·lícula japonesa L’imperi dels sentits (06/07 – 19.00 h), que va despertar un gran escàndol quan es va estrenar, donarà pas al debat sobre la construcció del desig al Japó. En paral·lel, però als perfils de les xarxes socials del centre, podreu veure l’entrevista (06/07 – 20.00 h) que es fa a la sexòloga i l’especialista en cosmètica i jocs sexuals, Eva Moreno.

A mitja setmana, el taller Sexualitat, sòl pelvià i emocions (07/07 – 19.00 h) que impartirà l’educadora social, sexual i menstrual Marta Hernando descobrirà aquesta part de l’anatomia de vital importància de la salut física i sexual. Una hora més tard i en línia, la cantant i escriptora Eva Pérez presentarà el llibre eròtic Les pomes d’Eva (07/07 – 20.00 h) i el disc que l’acompanya. Si voleu escoltar en directe els clàssics que ha versionat en clau de jazz com My baby just cares for me o Feeling good que apareixen al llibre, només cal que us deixeu caure pel concert de l’Eva’s jazz quartet (09/07 – 19.00 h).

El dia anterior, a més a més, hi haurà tres sessions del tastet individual de teràpia sexual feminista (08/07 – 17.00 h, 18.00 h i 19.00 h) amb la Marta Villar, psicòloga i sexòloga. Us ajudarà a viure la sexualitat de manera plena i sense culpes.

La Setmana de l'eròtica s’allarga fins a final de juliol amb l’exposició Onirismes del fotògraf Armand Carbonell, que s’exhibirà al vestíbul del centre. Unes imatges que faran qüestionar la mirada interna de cadascú.

Per a més informació i reserves, podeu consultar el programa en PDF del cicle o bé el web del CC Can Deu.

La imatge és obra de LeBITa.

Activitats relacionades