52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Setmana del Medi Ambient

CC Can Deu
Juny de 2021
  • Ciència i tecnologia
  • Cinema
  • Fotografia
  • Rutes i visites

Activitats presencials i en línia

Cada 5 de juny des de 1972 se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. El CC Can Deu, amb la consciència ben desperta en aquest àmbit gràcies a l'Aula Ambiental de Les Corts, li dedica una setmana sencera.

El cicle s'estrena amb la inauguració de la mostra fotogràfica Paisatges en blanc i negre amb imatges d'en Manel Sànchez. L'exposició es podrà visitar al vestíbul del centre des de l'inici de la Setmana del Medi Ambient i fins al 28 de juny. La importància d'aquesta col·lecció radica en la composició i el moviment.

L'endemà, la Setmana es desplaça fins als jardins del Palau Reial de Pedralbes per seguir l'itinerari L'art de visitar un jardí (02/06 – 10.00 h i 12.00 h). En dos torns, la visita permet conèixer la important col·lecció vegetal de l'espai, que no ha canviat gaire de fesomia des del disseny de Rubió i Tudurí de l'any 1928.

Dijous, es vol reflexionar sobre l'impacte de la menstruació en el medi ambient amb la xerrada Menstruació sostenible amb el medi ambient (03/06 – 18.30 h). També es podran veure alternatives sostenibles i es tractarà la funció del cicle menstrual, l'origen dels productes sanitaris i les conseqüències socials i econòmiques de la manca d'educació sexual.

Les xarxes socials del centre, que tanta embranzida han agafat aquest últim any, és l'espai on tindran lloc les dues últimes propostes. En primera instància, la projecció del documental Home (05/06 – 20.00 h) amb les imatges inèdites de més de cinquanta països vistos des del cel gravades per Yann Arthus-Bertrand i durant tota la Setmana del Medi Ambient amb les vostres aportacions.

Amb motiu de la capitalitat mundial de Barcelona en l'alimentació sostenible, l'equipament de la plaça de la Concòrdia organitza un concurs de receptes d'aprofitament. Compartiu la vostra millor fórmula mencionant el perfil d'Instagram @candeu i afegint l'etiqueta #aprofitoelsaliments. La guanyadora s'emporta un lot de productes!

Activitats relacionades