52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Setmana del Medi Ambient a Can Deu

CC Can Deu
01, 03, 04, 05, 06, 08 i fins al 28/06/2024
  • Art i exposicions
  • Ciències socials
  • Divulgació
  • Familiar
  • Rutes i visites
  • Tallers

Xerrades, tallers, itineraris i fotografies a favor del medi ambient

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient que es commemora cada 5 de juny, el CC Can Deu organitza una setmana plena d’activitats per a tots els públics al voltant d’aquesta temàtica.

L’exposició Strong de Núria Bayó dóna el tret de sortida a la Setmana del Medi Ambient. Les imatges sobre la resiliència de les dones a tot el món davant els efectes del canvi climàtic es podran veure fins al 28 de juny.

Pel que fa a les activitats formatives, hi haurà el taller Jardí de suculentes (01/06 – 10.00 h) sobre el manteniment i cura d’aquestes plantes o el monogràfic de públic familiar Guardians del mar: cuidem els nostres mars i oceans (08/06 – 11.30 h) que advoca per la preservació de les reserves marines. Aquest taller és una activitat que complementa l’espectacle Un assumpte elemental (05/06 – 18.00 h) de la cia Nomeolvides, una història poètica amb dosis d’humor que es pregunta sobre una hipotètica trobada entre la Terra i l’Aigua.

Resseguir el corredor verd de la zona nord de Barcelona i veure quines solucions urbanístiques s’hi han aplicat per afavorir la biodiversitat és l’objectiu de l’itinerari De la Trinitat Vella a la Nova (03/06 – 10.00 h).

Entre el programa de la Setmana del Medi Ambient també hi ha la conferència La indústria farmacèutica (04/06 – 18.30 h) del coordinador del Grup de Sobirania i Salut de Terrassa, Francesc Colet que parlarà sobre l’aportació de les farmacèutiques avui en dia; l’Ecotrobada: Hort urbà de Can Deu (04/06 – 19.00 h) per explicar en línia el projecte de l'Aula Mediambiental i la conversa Salut cardiovascular: com afecta el medi ambient al nostre cor? (06/06 – 18.30 h) a càrrec de la divulgadora científica i graduada en Ciències Biomèdiques Paula Granado que explica com afecta al cor el soroll o la contaminació atmosfèrica.

Per a més informació, consulteu el web del centre o el programa en PDF del cicle.

Activitats relacionades