52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Solan & Eri, missió a la lluna

Amb els personatges de "Grand Prix a la Muntanya dels invents"

Si teniu certa edat, potser recordeu Grand Prix a la Muntanya dels invents (Ivo Caprino, 1975), una pel·lícula d'animació en stop motion que va triomfar al nostre país (i arreu del món!) a principi dels anys vuitanta i que a hores d'ara continua sent el film noruec més vist de tots els temps. Bé doncs, ara, els personatges principals s'embarquen en una nova aventura cap a l'espai exterior dins el Petit Cineclub de novembre dins el 8è circuit Barcelona Districte Cultural.

En Solan i l'Eri somien en ser els segons en arribar a la lluna, cinquanta anys després que en Neil Armstrong hi posés els peus per primera vegada. Acompanyats per l'infatigable amic inventor, seran capaços de construir el coet que els cal i arribar a enlairar-se per sobre l'atmosfera terrestre i tot Flåklypa pendent dels astronautes?

Månelyst i Flåklypa, el nom original de la pel·lícula, és el tercer film rodat per l'animador noruec Rasmus Andre Sivertsen que recupera els personatges i la vila creats per l'il·lustrador Kjell Aukrust als anys cinquanta, tot i que no estan basades en les històries del dibuixant. És una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

El director noruec també ha signat El bosc de Haquivaqui, una de les pel·lícules que vam poder veure a l'anterior edició del Barcelona Districte Cultural.

Tres, dos, un... acció! Aneu buscant entrades que comencen les projeccions al CC Urgell (24/10 – 17.00 h), al CC Casa del Rellotge (25/10 – 12.00 h, Escola Bàrkeno – Sala Maremar), al CC Matas i Ramis (14/11 – 11.30 h Ajornat), al CC Besòs (17/11 – 17.30 h Ajornat), al CC Zona Nord (18/11 – 17.30 h Ajornat), a l'Auditori de Sant Martí (20/11 – 17.00 h, Sala La Pau Ajornat), al CC Cotxeres Borrell (27/11 – 18.00 h) i finalment al CC Vil·la Urània (11/12 – 17.30 h).

Hem reduït la capacitat dels espectacles presencials. Si teniu entrades reservades i finalment no vindreu, si us plau, retorneu-les per tal que algú altre pugui accedir a la sessió. Aquí us expliquem com fer-ho.

Activitats relacionades