52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Barcelona Districte Cultural estrena la 8a edició

Diversos centres cívics
Del 02/10 al 22/12/2020
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

El circuit incorpora vuit centres cívics més

El 2 d'octubre comença a girar el vuitè circuit Barcelona Districte Cultural (BDC) que s'allarga just fins abans de Nadal.

Als vint-i-un espais habituals, s'hi incorporen vuit centres cívics més, sumant fins a vint-i-nou sales en total: el CC Can Basté, el CC Teixonera, el CC Sarrià, el CC Can Deu, el CC Casa del Rellotge (a la Sala Maremar de l'Escola Bàrkeno), el CC Fort Pienc i el CC Drassanes, a més del CC La Sagrera - La barraca (que per motius sanitaris trasllada l'activitat a diversos equipaments del barri). Cada cop més a prop vostre!

La programació és rica i abundant, pensada per a tots els públics. Les vint-i-nou propostes d'aquesta nova edició del circuit s'intercalen amb els espectacles que es van ajornar al mes de març per causes de força major.

Vuitena edició del circuit i vuit obres de teatre, unes de més punyents com Bomber(s), sobre abusos i consentiments, Ramon, que tracta la demència, Les coses excepcionals, amb el suïcidi com a tema de fons, Ritos de amor y guerra, proclama feminista, Los papeles, que ens acosta la immigració LGTBI i Ocaña, reina de Las Ramblas, un homenatge a l'activista transgressor a ritme de copla o d'altres muntatges més per a l'entreteniment com el teatre gestual eMe i les sempre hilarants Las gallegas.

En Miquel Barcelona juga amb El cant de la Sibil·la i El llibre vermell de Montserrat i presenta la peça de dansa Parrà, mentre que el joc és la base de l'scRakeja't 2.0, una batalla de dansa contemporània entre quatre lluitadors de la Cobosmika Company.

De concerts tampoc en falten! Història de la rumba de Gràcia amb Sabor de Gràcia, Remendando el caos de les reivindicatives Ketekalles, la poderosa veu de la Koko-Jean & the Tonics featuring Dani Nel·lo, la reinterpretació de cançons d'arrel Fang i núvols per part de la Magalí Sare, el flamenc jazzístic de Numen o l'Orquestra ReuSònica que fan sonar qualsevol objecte a Fem música de l'insòlit.

En col·laboració amb el Festival In-Edit, com el primer dia, el BDC presenta cinc documentals per seguir descobrint noms rellevants de la música: A life in waves, Suzanne Ciani, Lambert & Stamp, The Who, Si me borrara el viento lo que yo canto, Chicho Sánchez Ferlosio, The black power mixtape, artistes involucrats en el moviment black power dels anys seixanta, i es reprograma When you're strange, un llargmetratge entorn The Doors.

En aquest 8è BDC hi ha un sol muntatge de circ, però quin un! Ni més ni menys que Peix, guanyador del premi Mortiz a la millor estrena d'arts de carrer de la Fira de Tàrrega 2019.

El públic familiar també se'l cuida especialment, seleccionant espectacles de gran qualitat com Jojo, l'orangutan de la cia. Borja Ytuquepintas, la versió que els Zum-Zum Teatre han fet d'en Polzet, el clàssic d'en Charles Perrault, el retorn al circuit de les 2princesesbarbudes cantant a La bona vida, així com Pintamúsica, el descobriment de les arts per als infants fins a quatre anys. La programació infantil inclou tres films d'animació dins el Petit Cineclub: Zibila i el poder de les ratlles al mes d'octubre, seguit per Solan & Eri i finalment Jacob, Mimi i els gossos del barri que tancarà el cicle al mes de desembre.

Les entrades continuen essent gratuïtes. Només cal pensar a reservar-les uns dies abans i tenir en compte que si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Penseu que hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com tornar-les fàcilment des del web.

Activitats relacionades