52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

T'agrada ballar? 7 tallers per moure el cos al juliol!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Estiu 2022
  • Dansa
  • Tallers

Country, dansa contemporània, xarleston, dansa africana...

La dansa sempre ha estat una forma d'expressió, de connexió amb el cos i amb els sentiments. Dedicar una estona a la setmana a deixar fluir el teu cos al ritme de la música t'ajudarà a alliberar aquelles cabòries que et ronden pel cap, també a l'estiu! Així que aquí et deixem una selecció de 7 tallers de dansa que podreu trobar durant el mes de juliol als centres cívics:

CC La Casa Elizalde
Dancehall
Del 28 de juny al 21 de juliol
Dimarts i dijous de 19 a 20.30 h

Endinsa’t en l’essència d’aquest estil de ball, originari de Jamaica, que es fusiona amb la dansa africana, els ritmes del Carib i passos de hip-hop. Realitzarem coreografies molt vistoses i enèrgiques que ens ajudaran a mantenir-nos en forma.

CC Casa Golferichs
Dansa africana
Del 28 de juny al 21 de juliol

Dimarts i dijous de 19 a 20.30 h
La dansa africana és una disciplina molt completa i enèrgica, que es balla originalment en festes, cerimònies i celebracions tradicionals. En aquest curs d’iniciació aprendrem la coordinació, el ritme i les tècniques corporals de base per apropar-nos a les danses de Guinea.

CC Ateneu Fort Pienc
Modern Line dance
Del 28 de juny al 21 de juliol
Dimarts i dijous de 19.45 a 21.15 h

A través de diferents coreografies treballarem la coordinació i el ritme i incorporarem treball corporal per a la millora de l’estat físic i el benestar de la vida quotidiana. En la primera part de la classe desenvoluparem diferents exercicis de treball muscular i flexibilitat i acabarem aprenent i practicant petites coreografies de diversos estils musicals.

CC La Sedeta
Xarleston, blues i rock
Del 29 de juny al 20 de juliol
Dilluns i dimecres de 19.45 a 21.15 h

Viatjarem als feliços anys vint de Carolina del Sud per ballar al ritme del xarleston. Descobrirem el blues, un dels balls més antics de la família del swing nascut a principis del segle XX a les zones rurals del sud dels Estats Units i la seva evolució fins al rock. Jocs de peus àgils i dinàmics, per ballar de forma individual.

CC Can Felipa
Dansa Contemporània

Del 29 de juny al 22 de juliol
Dimecres i divendres de 19.45 a 21.15 h

Aplicació de tècniques de dansa contemporània per a afavorir l’obertura del cos, la flexibilitat, la consciència corporal i la mobilitat. Des d’aquest punt de partida, ens anirem endinsant en la dansa com a treball artístic. Impartit per Olga Santín.

CC Sagrada Familia
Country-line dance
Del 5 al 21 de juliol
Dimarts i dijous de 20.30 a 22 h

Els cursos de ball country pretenen formar l’alumnat en les tècniques del line-dance, que aporten un reforç en la coordinació, la memòria i l’orientació en l’espai, a part de les gratificacions del ball en si mateix. No cal parella.

CC Josep M. Trias i Peitx
Dance Tok!
Del 7 al 21 de juliol
Dijous de 18 a 19 h

Aprèn diferents coreografies actuals de la plataforma Tik Tok.

Consulta tota l'agenda dels tallers d'estiu als centres aquí.

Activitats relacionades