Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tallers de fotografia

Diversos Centres Cívics
Hivern 2022
  • Fotografia
  • Tallers

Fotografia creativa, retrats, fotografia en mode manual, sortides en grup i molt més

Tant si vols iniciar-te en el camp de la fotografia com si tens ganes d'especialitzar-te en alguna temàtica concreta, els tallers d'hivern dels diferents centres cívics continuen donant opcions per a tothom. D'entre totes les possibilitats d'aquest trimestre, us en destaquem un grapat de tallers de fotografia:

Fotografia en mode manual

CC Urgell
Del 26/01 al 30/03

Pensat per persones que ja tenen coneixements mínims del funcionament d’una càmera manual, aquest curs busca aconseguir la llum i el color correctes amb l'ús de la càmera en mode manual, aprofundint en conceptes com l’histograma, l'ús del fotòmetre o l'exposició a la dreta, per tal de treure el màxim profit al teu equip fotogràfic amb l'ajuda de la gestió del format Raw. Ens centrarem en situacions complexes com els contrallums, les escenes amb poca llum o amb contrastos elevats.

Fotografia de retrat
CC Sagrada Família
Del 17/01 al 21/02

En aquest curs podrem practicar la captura en mode manual aplicada al retrat i reflexionar sobre la composició, la intenció i la comunicació de la imatge i l’expressivitat de la persona que fa de model. Treballarem el retrat a partir de la perspectiva d’autor, amb imatges carregades d’emotivitat i l’aplicació de la creativitat més enllà del resultat estètic.

Viatjar amb la càmera
CC Casa del Rellotge
Del 19/01 al 23/02

Amb la tècnica, composició i anàlisi fotogràfica acostumarem la mirada per captar les situacions del viatge. Hi haurà acompanyament individual i grupal del procés creatiu i d'aprenentatge de cada participant.

Sortides fotogràfiques
CC Can Clariana Cultural
Del 15/01 al 26/03

Vine a passejar pel barri de Sant Andreu i capta els moments tot practicant la teva tècnica. A través de diferents exercicis aconseguiràs descobrir la teva mirada fotogràfica. Pots utilitzar qualsevol mena de càmera, la que més facis servir (no analògica).

Grup fotogràfic
CC Bon Pastor
De l'1/02 al 22/03

Espai de trobada per a persones interessades en la fotografia, que vulguin endinsar-se o aprofundir en aquest món, via la fotografia social. No requereix coneixements previs, només et cal portar la teva càmera o mòbil i gaudir en grup d’aquest art.

Fotografia creativa
CC Casa Elizalde
Del 25/01 al 29/03

Darrere d’una bona fotografia hi ha sempre una sensibilitat creativa personal. La càmera capta un instant en el qual hem de procurar que tots els elements que apareixen tinguin una relació entre ells. Aprendrem a construir les nostres imatges i a explicar el nostre relat mitjançant la fotografia. Coneixerem quines són les pautes correctes per aconseguir-ho i exercitarem la creativitat i la mirada per veure més enllà del que és obvi.

Taller monogràfic fotocontes
CC Torre Llobeta
26/02

Un taller per entrenar la creativitat jugant, fent fotografies i tot a través dels contes.  Cultivar el millor de cadascú, l'entusiasme i el bon humor d'una forma lúdica. Cal portar el mòbil per fer fotos, llibreta i llapis.

Activitats relacionades