52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tallers oberts al CC Carmel

CC Carmel
Del 25/05 al 22/06/2020
 • Tallers

Classes gratuïtes, de dilluns a divendres

El CC Carmel presenta la programació de tallers de primavera pensant en tothom! Els cursos, no presencials, comencen dilluns 25 de maig i s'allarguen fins a la setmana de Sant Joan, amb quatre sessions cada taller d'una hora de durada. Cada dia, una nova oferta formativa. Com que són oberts a tothom, si us ve de gust podeu fer-los tots. No hi ha cap problema d'aforament!

Els dilluns es reserven per a la canalla, amb el ballet infantil (dilluns, 18.00 h), pensat per a criatures entre 5 i 10 anys. Aneu-vos emprovant el tutú, que això comença! Dimarts toca exercir el cervell amb els jocs de memòria (dimarts, 11.00 h) i les tècniques i recursos per mantenir en forma també aquest òrgan. A la tarda l'alegria i els colors entraran a casa amb el taller de danses de bollywood (dimarts, 18.00 h). L'endemà és el torn dels ritmes llatinoamericans per moure'ns en una classe de coreografia zumba (dimecres, 18.00 h).

Dijous, prepareu-vos que hi ha sessió doble. Al matí posareu en pràctica el dibuix i diverses tècniques com l'oli, l'aquarel·la, els pastel... al taller de pintura (dijous, 11.00 h) i a la tarda a través de les classes de ioga (dijous, 18.00 h) podreu assolir un estat de benestar personal.

Acabareu la setmana treballant l'estimulació musical amb el taller música per a infants (divendres, 11.00 h). A la tarda, durant la sessió d'exercicis hipopressius (divendres, 18.00 h) treballareu la zona abdominal, el sòl pelvià i els estabilitzadors de la columna.

Les classes són gratuïtes i no cal reserva prèvia. Només cal que prepareu el material necessari i us connecteu al seu canal de YouTube al dia i hora corresponent.

Activitats relacionades

 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020
 • Queden oberts uns quants centres a l'agost

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Agost 2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020