52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tardes al jardí de Can Verdaguer

CC Can Verdaguer
Dijous 02, 09, 16 i 23/07/2020
 • Música

Quatre propostes musicals sota la palmera

La palmera més alta de Barcelona tornarà a ballar al ritme de la música aquest estiu! El jardí de darrere el CC Can Verdaguer para una estesa de cadires per acollir el nou cicle de concerts de petit format, un pòquer d'actuacions en directe i a la fresca! Podeu assistir-hi amb reserva d'entrada prèvia, en mètode de taquilla inversa.

Amb el so de l'aigua rajant a la font, les Tardes al jardí de l'equipament del barri de Porta s'estrenen amb el duet Buena onda (02/07 – 19.00 h). Una hora de versions de Calamaro, The swell season, Rozalén, Chambao, Los delinqüentes... sobre la base de les notes de la guitarra, el caixó i les dues veus que ja acumulen més de quatre-cents concerts a l'esquena en set anys de voltar pels escenaris.

Rumba, flamenc, pop, reggae... qualsevol ritme s'adapta a la guitarra del Trobador (09/07 – 19.00 h). Com un bard de l'edat mitjana, el projecte musical nascut entre les Gavarres i la Costa Brava animarà la segona tarda del cicle del CC Can Verdaguer.

Dijous següent és el torn d'una parella d'intèrprets ben joves: Ariadna Cota (16/07 – 19.00 h). Un recital de temes que han estat interpretats per dones al llarg del segle XX i que ara elles dues volen reivindicar en un repertori de pop i rithm&blues.

Els sons característics d'arrel mediterrània inspiren les petites històries de la Lia Sampai i l'Adrià Pagès (23/07 – 19.00 h) en un repertori d'alta intimitat i exquisida senzillesa. La guitarra i les veus són les protagonistes del quart i últim concert al jardí de Can Verdaguer on portaran el seu primer disc conjunt, La fada ignorant.

Com que l'aforament és limitat, cal que reserveu una entrada des del web del centre. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari per a la reserva, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Si teniu una entrada i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. Us expliquem com fer-ho des de casa.

Activitats relacionades

 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Cinema a la fresca, concerts, dansa, circ i un concurs

  On:
  CC Guinardó
  Quan:
  Dimarts i dijous: 02, 07, 09, 14, 16, 21, 23 i 28/07/2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020