52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Temporada teatral al Bon Pastor

CC Bon Pastor
11/10, 08, 29/11 i 13/12/2019
  • Teatre

S'alça el teló, comença l'espectacle

La temporada del CC Bon Pastor torna amb força aquesta tardor i presenta quatre divendres de propostes escèniques de petit format que van des de la tragèdia més crua a la comèdia més hilarant, passant per la reivindicació antibel·licista.

El teatre del centre obre les portes per primer cop aquesta tardor amb l'obra tragicòmica Inseparables (11/10 – 19.00 h). La Cia. Teatre de Cambra escenifica el retrobament de dos germans després d'anys de no veure's des de l'enterrament de la mare. El sopar, ple de retrets, sessions d'hipnosi, la recerca de la felicitat i la incapacitat d'enfrontar-se a la vida provoca una sobretaula delirant.

El següent divendres escènic s'emmarca en el cicle Tardor solidària En clau de pauMaleïdes les guerres i aquell qui les va fer (08/11 – 19.00 h) és un cant a la pau i al desig de resoldre els conflictes d'una altra manera a través de les paraules de la Lali Barenys, la música d'en Carles Beltran i les cançons de Namina. Després d'una llarga gira per teatres d'arreu, arriba al CC Bon Pastor. Una ocasió imperdible!

A final de mes arriba Almisdaé (29/11 – 19.00 h) de la cia. La Coquera Teatro. La peça, que aprofundeix sobre els jocs de poder entre homes i dones, és una tragèdia in crescendo situada a un poblet recòndit d'on les enveges, rumors i el recel cap als desconeguts en resulta un combinat perfecte per tal que la hipocresia hi triomfi, amagant grans secrets.

Tancarà la programació teatral la peça Mirta en espera (13/12 – 19.00 h). El monòleg d'una actriu que es planta a la gran ciutat i espera asseguda, literalment, que arribi l'oportunitat de la seva vida. En el fons, no sap si espera l'èxit o l'amor, i les històries que va relatant sobre la professió s'entrellacen amb el desamor i els malentesos. La trobada amb el públic de l'Ángela Palacios, una obra a mig camí entre el clown i el musical, es converteix en una sàtira del món artístic.

Si voleu anar al teatre al CC Bon Pastor, només cal que reserveu les entrades gratuïtes trucant al telèfon 933 147 947 o presencialment al taulell d'informació del centre.

Activitats relacionades