52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Terrassa d'estiu a la Casa del Rellotge

CC Casa del Rellotge
Dijous: 04, 11, 18 i 25/07/2019
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar

Cabaret de circ, dansa i cinema a l'aire lliure

Quan la calor de l'estiu es fa present, el CC Casa del Rellotge treu la diversió a la fresca dels jardins de Can Farrero. L'equipament del barri de la Marina del Port repeteix de bell nou la fórmula guanyadora de combinar peces de dansa, cinema a la fresca i números de circ. Cada dijous del mes de juliol, si us atanseu al parc que envolta el centre, podreu gaudir de les propostes per a tota mena de públic.

La Terrassa d'estiu 2019 s'estrena amb una pel·lícula protagonitzada per Carmen Machi i Paco León. La tribu (04/07 – 22.00 h), guardonada amb diversos premis internacionals, explica l'intent de la Virginia per recuperar en Fidel, el fill que va donar en adopció. A través del ball, veuran que malgrat viure en dos móns diferents s'assemblen més del que podia semblar en un primer moment.

El segon dijous de juliol hi podreu veure el Hop cabaret (11/07 – 20.00 h), una mostra de peces curtes de dansa urbana emmarcada dins el HOP19, les 9es trobades de dansa i cultura urbana. La presentació anirà a càrrec d'en Guille Vidal-Ribes i comptarà amb les actuacions de Leftovers amb la peça zombie Route 666, Agnés Sales & Héctor Plaza presentaran Blue Monday, Las hijas de Lilit portaran a l'escenari Animus i finalment, Indee styla interpretarà el rap Hijas de la libertad.

La setmana següent torna el cinema a la fresca! Agafeu lloc per veure una de les pel·lícules que més ressò va tenir l'any 2017: Coco (18/07 – 22.00 h). Situada a Mèxic, narra la història d'un jove que somia convertir-se en una llegenda de la música. La passió d'en Miguel el portarà a endinsar-se a la Terra dels Morts per conèixer el seu veritable llegat familiar. Coco va guanyar l'Oscar 2018 a la millor pel·lícula d'animació i a la millor cançó.

La temporada i el cicle acaba amb el Cabaret de circ (25/07 – 20.00 h). Boleadoras, pilotes de rebot, equilibris, acrobàcies, pintures i humor, molt d'humor!, a càrrec de José Luis Redondo, El Chapa i Guillermo Aranzana.

No cal reservar entrada i l'accés és gratuït. I si voleu acabar de fer la festa grossa, l'Engranatge de l'Ateneu popular la Marina-Zona Franca s'encarrega del servei de bar on hi podreu trobar pinxos i begudes a bon preu.

Activitats relacionades