52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna el cicle Balandra

Centre Cívic El Sortidor
Fins al 2 de desembre
  • Dansa

Nova edició del cicle d’arts escèniques d’El Sortidor 

Guardeu-vos els propers dissabtes, perquè es programa un grapat d’espectacles d’arts escèniques de qualitat: el Centre Cívic El Sortidor celebra una nova edició de Balandra. Del 4 de novembre al 2 de desembre, el cicle ofereix diversos espectacles que es mouen amb lleugeresa pels diversos arcs de la creació escènica.

Així, el 4 de novembre la companyia Majolie D. O. presenta Olivia & Olivier, un xou de música teatralitzada. El dissabte següent es presenten dues peces de dansa del Colectivo DelOtro, companyia que està en residència al centre. El 18 de novembre, la cia. Sargantana parla de les dones a les colònies tèxtils a l’espectacle De quan tot filava quan filava; mentre que el 25 de novembre Teatre Com un Llum presenta Mediocre, en què una dona ha de decidir entre dues possibilitats però no vol renunciar a res. El cicle clourà el 2 de desembre amb l’actuació del col·lectiu Bacantoh, també en residència al Sortidor, que presenta tres peces de dansa.  

Tots els espectacles comencen a les  19 h i són amb entrada lliure, tot i que pot reservar-se prèviament. Més informació al següent enllaç

Activitats relacionades