52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tornen els 90 minuts de glòria

CC La Farinera del Clot
24/04/2021
  • Literatura

És el concurs literari del CC La Farinera del Clot

S'acosta Sant Jordi! I ho podem afirmar per tres raons ben contrastades: ja hem estrenat la primavera, la roda del calendari avança inexorablement i arreu broten premis de prosa i poesia, com una prèvia dels Jocs Florals de maig, en honor a la deessa romana Flora.

És el cas del Concurs Internacional de literatura ràpida de la plaça de les Glòries que organitzen, per quarta vegada, el CC La Farinera del Clot i la Biblioteca El Clot – Josep Benet, els 90 minuts de glòria. Aquest certamen té la peculiaritat que només disposeu d'una hora i mitja per a redactar el text inèdit i, per acabar de reblar el clau, cal incloure tres paraules que facilitarà l'organització just abans d'activar el cronòmetre.

Si la idea us estimula i sou majors d'edat, inscriviu-vos gratuïtament abans del divendres 23 d'abril a les 20.00 h a la Biblioteca El Clot – Josep Benet (plaça de les Glòries Catalanes, 37) o bé enviant un correu electrònic a l'adreça b.barcelona.jb@diba.cat, també abans no toquin les 20.00 h del dia de Sant Jordi (23/04). Tingueu en compte que només hi poden participar quaranta-tres persones.

El dissabte 24 d'abril a les 11.00 h, a una sala de la biblioteca, es descobriran les tres paraules obligatòries que cal incloure en el relat i començarà la redacció! Disposareu d'una hora i mitja de temps per escriure la narració, en català o castellà, amb una extensió de dos fulls de trenta línies escrits a mà per una sola cara. No patiu, que us facilitaran la feina amb una plantilla preparada per a l'ocasió. Entreneu bé la cal·ligrafia, perquè una mala lletra pot ser motiu per desqualificar-vos del concurs.

Després de la deliberació del jurat, format per tres persones vinculades al món de la cultura, es faran públiques les històries guanyadores. Ho descobrireu a les 17.00 h al Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot. El relat guanyador s'emporta una remuneració econòmica de 200 € i el finalista, 100 €.

Per a més informació podeu consultar el web del CC La Farinera del Clot o les bases de la convocatòria, en aquest document PDF.

Activitats relacionades