52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres Concerts al pati i una pel·lícula a la fresca

CC Albareda
14, 21, 28/06 i 03/07/2024
  • Cinema
  • Música

El CC Albareda treu la cultura a l’exterior

A les portes de l’estiu, el CC Albareda surt al pati per celebrar l’arribada del bon temps amb música de la bona i moltes ganes de festa. I per completar l’experiència, a cada concert hi haurà servei de barra a càrrec de La Morenita del Poble-sec.

 
Memi Sillah group
14/06 – 20.00 h
La cantant i trompetista Memi Sillah acosta la música jamaicana més clàssica a través del jazz i un repertori de temes que va de l’ska clàssic, al reggae i rocksteady fins als estàndards de jazz més coneguts. Una aposta per la tradició de la música d'arrels negres i per la innovació de la fusió d'estils.

 
Kaïro life
21/06 – 20.00 h
Fusionant la riquesa cultural de Casamance (el Senegal) amb l'escena contemporània de Barcelona a través de la música i les arts escèniques, aquest projecte difon el missatge de "kaïro" peace & love. Un directe explosiu que barreja ritmes com l’afrobeat, el folklore o el reggae i tocs llatins.

 
Svetlana
28/06 – 20.00 h
Júlia Díaz i Roc Bernadí formen aquest duet que utilitzen la música per canalitzar la crítica a través de l’humor. Svetlana és la vivència de la joventut zentenial: la desolació d’un present precari i un futur incert, i l’experiència queer dins d’un món on impera la norma. A les 18.30 h, presentació de la Revista BolloPop amb concurs de relats, premis i altres sorpreses.

 

Però l’activitat al pati no s’acaba aquí! El cinema a l’aire lliure serà el protagonista del primer dimecres de juliol. El centre dóna la benvinguda a l’estiu amb la projecció de Cadillac records (03/07 – 21.30 h), una crònica de l’auge en els anys cinquanta a Chicago de la casa de discos Chess Records, que en uns anys turbulents va gravar discos de llegendes de la música negra com Muddy Waters, Leonard Chess, Little Walter & Howlin’ Wolf, Etta James i Chuck Berry.

Activitats relacionades