52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres Flors d’hivern a Sarrià

CC Sarrià
15, 22 i 29/02/2024
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

És el cicle d’espectacles de petit format del CC Sarrià

Tot i ser una estació de pausa a la natura, aquest trimestre la Sala Conxita Badia del CC Sarrià s’omple de fragància i colors amb les tres Flors d’hivern.

Al cicle d’arts escèniques de petit format de l’equipament dels Jardins de Vil·la Cecília hi tenen cabuda propostes d’allò més variades que van des de la música al teatre, passant per la poesia o fins i tot la dansa o el circ. Els tres últims dijous de febrer, hi haurà:

Patas arriba
15/02 – 19.30 h
Gemma Almagro i Izaskun Barbarie, poesia i piano en format guerrilla sense filtres ni moralismes que arriba directament al cor parlant de dones, humanitat, poesia domèstica, feminisme, erotisme i vida. Una proposta irreverent amb notes d’humor, complicitat amb el públic i profunditat.

Uncertainty
22/02 – 19.30 h
Carlota Flâneur passa per la Sala Conxita Badia amb el seu primer disc sota el braç. Uncertainty és un univers musical de pop tendre i ple de colors, de cançons que freguen la perfecció i es claven en la memòria de qui les escolta. Aquesta actuació forma part del circuit del 15è Barcelona Districte Cultural.

Niñas buenas
29/02 – 19.30 h
La tercera i última flor d’hivern és un espectacle imperfectament divertit, sense guió ni assajos. La improvisació és la base d’aquestes escenes creades a partir de les aportacions del públic. "NiñasBuenas" neix del desig de llançar un missatge alliberador: la bondat existeix més enllà de la complaença i la correcció.

Podeu reservar les entrades, gratuïtes, des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades