52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres nous Atrezzos

CC Sagrada Família
30/01, 20/02 i 26/03/2020
  • Dansa
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

És el cicle d’arts escèniques de petit format al CC Sagrada Família

Aquest hivern, el CC Sagrada Família proposa una nova edició d’Atrezzos, el cicle d’arts escèniques de petit format que poden encabir teatre, recital de poesia, dansa... Durant tres dijous de gener, febre i març, l’equipament de l’Eixample programa dues obres de teatre i una peça de dansa. Podreu accedir-hi lliurement, sense fer reserva prèvia d’entrades.
 
 
Fuga
30/01 – 20.00 h
Després de passar per l’Escenari Brossa i la Sala Fènix, entre més, la cia. La Klandestina arriba al teatre del CC Sagrada Família per presentar una obra escrita per la Montse Albàs i interpretada per l’Arnau Casanovas. L’Eduard s’assabenta de la desaparició del seu avi. Mentre Protecció Civil el busca, ell es queda a casa esperant notícies. El retrobament amb l’avi, l’amor mutu que es professen i les cartes del besavi desaparegut durant la Guerra Civil espanyola perfilaran un nou Eduard.
 
 
Dances in the dark
20/02 – 20.00 h
Cossos que s’encreuen des de cultures i sexualitats marginades, ballen compartint estratègies per il·luminar forces i forjar comunitats. El públic té l’oportunitat d’observar els cossos movent-se en la foscor. Quines realitats es construeixen sobre el que no es veu? Amb Sarah Gottlieb (Estats Units d’Amèrica), Melissa Medina (Veneçuela), Coumba Mbayé (Senegal) i Carlos Carvento (Espanya).
 
 
Adentro
26/03 – 20.00 h
Murs interns, externs, prejudicis i tot un sistema legal que envolta la marginació i la deshumanització de les persones. De víctimes a victimaris, d’acusats a acusadors. Fins a quin punt tots som còmplices d’aquesta realitat? Tres actrius i tres actors retraten un univers tancat on els murs, físics i emocionals, marquen i condicionen les relacions entre les persones: els centres d’internament d’estrangers (CIE).

Activitats relacionades