52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres petites musaranyes

CC Sant Martí
16/10, 27/11 i 18/12/2020
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

Tardes familiars al CC Sant Martí

Després de la bona acollida que van tenir l'any passat Les musaranyes, les noves sessions d'arts escèniques per a públic familiar, el CC Sant Martí repeteix l'experiència i us convida a conèixer tres petites musaranyes més. Fins a final d'any, un divendres al mes, podreu veure un nou espectacle de petit format que destaca per la pluralitat en les tècniques de creació i la proximitat amb el públic.

Gnoma
16/10 – 18.30 h
Apte per a tots els públics

La Cia. Pea Green Boat us presenta un espectacle de titelles amb la gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda, l'ocell, que s'han construït una casa per viure-hi plegades. Estan molt il·lusionades però a poc a poc s'adonen que conviure no és tan senzill. Gnoma és un espectacle sobre el repte de la convivència i l'amistat, les diferències i l'acceptació dels altres, amb una mirada a una estructura familiar diferent.

Harambee
27/11 – 18.30 h
A partir de 5 anys

Tronc, branca, fulla, paper, taula, cadira, casa, joguina... Quines coses tenim que provenen dels arbres? Els boscos i els arbres que des de sempre ens han proporcionat oxigen per sobreviure, cuidant la terra, proveint-nos de fusta, compartint els fruits, aixoplugant-nos de la pluja o del sol... I nosaltres, què hem fet per a ells? Una peça visual i sonora, sense text, una invitació de la cia. Hand Made Theatre per a reflexionar sobre la importància dels boscos, la seva relació amb el planeta i la nostra vida, de tot el que podem aprendre'n i de la necessitat de preservar-los.

Aigua
18/12 – 18.30 h
A partir de 4 anys

El petit drac Liu Xiaulong veu patir l'amiga Xen i la seva gent per falta d'aigua. Ell i tres dracs més demanen a l'Emperador de Jade que faci ploure. En veure que el poderós senyor no els fa cas decideixen solucionar-ho ells mateixos sense fer cabal de les conseqüències. Teatre de llums i ombres amb música en directe i animació d'objectes de la cia. Hand Made Theatre.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal que reserveu entrada des del web del centre. Recordeu que hem hagut de reduir la capacitat dels espectacles i per tant hi ha menys butaques a disposició. Si teniu reserva i no vindreu, tingueu en compte que altres persones podran accedir a la sala si vosaltres retorneu les entrades que no fareu servir. Aquí us expliquem com podeu fer-ho en línia. Si us plau, no deixeu les butaques buides!

Activitats relacionades