52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Últimes nits de Tangent

CC Sagrada Família, CC Urgell, CC Casa Elizalde i CC Cotxeres Borrell
Fins al 25/07/2019
  • Circ
  • Música
  • Teatre

Traca final al Festival de les Arts de l'Eixample

La tercera edició del Festival de les Arts de l'Eixample encara la recta final. Després de quatre intenses setmanes on s'ha pogut veure tota mena d'espectacles des del flamenc emergent de María José Llergo fins al sorprenent Back 2 classics sobre un llit elàstic, passant pel diàleg atemporal de Prácticas de vuelo para acabar con el olvido, l'honestadat vocal de Paula Valls o els ritmes jamaicans de Memi Sillah Group, el Tangent 2019 arriba a la seva fi amb una traca final digna dels millors castells de focs de Festa Major. Apunteu-ho tot, que serà memorable:
 
 
Les coses excepcionals (Entrades exhaurides)
CC Sagrada Família
22/05 – 20.00 h

Una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Una llista de totes aquelles coses per les quals val la pena viure. Traduïda al català com Les coses excepcionals, Every Brilliant Thing de Duncan MacMillan es va estrenar al Fringe Festival de Ludlow i va ser aclamada per la crítica durant la seva temporada a Edimburg i Nova York, on va estar 16 setmanes al Barrow Street Theater. La productora Sixto Paz i El Terrat ofereixen aquest text amb l’honestedat més salvatge i descarnada, amb la que Pau Roca vol transgredir les barreres del teatre i parlar de les coses més senzilles imaginables. Potser no sempre es tornen excepcionals. Però milloren.

 
The Sey Sisters
CC Urgell
23/07 – 22.00 h

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, tres germanes d’ascendència ghanesa. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gòspel fins a la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a cappella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb la que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

 
De pas
CC Casa Elizalde
24/07 – 21.00 h

Un espectacle en clau de clown, circular com el món, com els cicles. Comença la rifa de la vida… i neixes, i trobes tot un món per descobrir, un món per córrer i girar… Passa el temps, els anys i de cop ja no tens temps per jugar… I bufa el vent, el vent de la casualitat, que et fa pessigolles, que t’empeny, que et porta d’aquí cap allà. I potser amb sort et faci ballar, et faci sentir pessigolles a l’estómac… I el món continua girant, encara que a vegades l’intentem aturar.

 
Una lluita constant (Entrades exhaurides)
CC Cotxeres Borrell
25/07 – 20.00 h

És una exploració escènica entorn de la vivència del compromís polític en moments convulsos. Prenent com a moment inaugural l’eclosió del maig del 68, la peça salta lliurement al llarg de cinc dècades, retrobant en certes escenes del passat algunes referències valuoses per rellegir el nostre present. Alguns dels fils que prenen força en aquest tramat són la lluita obrera, la lluita feminista, l’apoderament de la gent del carrer o el debat sobre la legitimitat de determinades formes de lluita.

Activitats relacionades