52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un #25N en família!

Diversos centres civics
19, 23 i 27/11/2022
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

3 propostes per fer amb la canalla

El Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les Dones se celebra cada vint-i-cinc de novembre des de fa més de vint anys. Entorn aquesta data, la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona programem una bona colla d'activitats. I algunes d'aquestes propostes estan pensades per al públic infantil per tal d'ajudar a prendre consciència del problema des de ben petits. Aquí en teniu tres de destacades:

Ningú més que l’altre!
CC Can Verdaguer
19/11 – 17:30 h

Un raig de sol il·lumina, desperta, fa somriure i somiar... Amb els contes passa el mateix! Aquesta sessió, divertida i original, de contes sobre la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Princeses que surten dels contes de fantasia per queixar-se de les seves històries de sempre! Per a infants de dos a cinc anys acompanyats d’un adult.

En Nil i l’Ona
CC El Coll – La Bruguera
23/11 – 18:00 h

A partir d'una fotografia d’un nadó, la mainada reflexionarà i identificarà les expectatives diferenciades que s’associen a les nenes i als nens i ho faran analitzant, de manera vivencial, com es desenvolupa la socialització de gènere.

Peter Pan i el tresor màgic
CC Vil·la Florida
27/11 – 11:00 h

El capità Ganxo vol destruir el secret de la felicitat, amagat en un cofre. En Peter Pan, la Wendy i la Jana hauran de trobar-lo abans no arribin els pirates. Ho aconseguiran? Un espectacle dinàmic, intens, emocionant i divertit dirigit a infants, que promou els valors humans i la igualtat. Una història plena de ritme, aventures, humor, lluites, balls i música!

Activitats relacionades