52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un estiu a Can Felipa

CC Can Felipa
08, 15, 17, 19, 22 i 29/07/2020 - Cancel·lat
 • Familiar
 • Música
 • Teatre

Dimecres en família i un parell d'espectacles per adults - Cancel·lat

Que al CC Can Felipa tenen bon nas per als espectacles familiars és un fet ben conegut. Si no n'esteu al cas, comproveu-ho empíricament cada dimecres de juliol. Fins a acabar el curs, proposen una nova sessió del cicle trimestral Escena familiar on la música juga un paper ben destacat.

A través de cançons tradicionals, jocs i balls, la cia. Routart ens convida a viatjar per tot el món i descobrir-ne les meravelles i les particularitats de Les quatre estacions (08/07 – 18.30 h).

En Josa és el fill del carboner del bosc. És un nen menut i sense gaire força que no hi ha manera que creixi. Fins que un bon dia, un ocell li regala La guitarra màgica (15/07 – 18.30 h) i comencen les aventures... Amb la María Mendoza i en Roger Ferrarons, inspirats pel llibre El violí màgic de Janosch.

La Laura del barret, amb l'acordió que porta sempre penjant, explicarà els Contes del mar (22/07 – 18.30 h Cancel·lat) com per exemple El molinet màgic, Lili o l'Onada. Cants, endevinalles i personatges fantàstics construïts a mà ens acompanyaran durant la tercera tarda familiar del CC Can Felipa.

Si sou fans dels espectacles del Gecko con botas, que ja s'han vist en més d'una ocasió a l'equipament del Poblenou, ja sabreu que les ombres xineses i la música són elements indispensables de les seves produccions. Quan arriba la nit (29/07 – 18.30 h Cancel·lat) és un recull d'històries que passen un cop surt la lluna.

Però no tot és per a la quitxalla! El públic adult també podrà gaudir d'un parell d'espectacles. El primer és una producció que s'ha desenvolupat en residència al centre del Poblenou. YUB (17/07 – 20.00 h), de la Stx Company, és una obra de teatre físic i clown que proposa una reflexió sobre el consum desmesurat de la societat. Dos personatges ridículs que busquen dissimular la seva insatisfacció a partir del consum absurd.

El segon espectacle per adults, tot i que és apte per a totes les edats, s'havia d'haver vist al DMTOFest del març passat. The frame (19/07 – 17.30 h i 19.30 h) és una peça de la cia. Eléctrico 28 inspirada en les observacions de carrer fetes per en George Perec, una invitació a observar la vida urbana i aquells detalls petits que se'ns escapen tot sovint per la vida atrafegada que portem.

Com que l'aforament és limitat, cal que reserveu una entrada des del web del centre. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari per a la reserva, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Si teniu una entrada i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. Us expliquem com fer-ho des de casa.

Activitats relacionades

 • Aprèn les bases del teatre i de la dansa

  On:
  CC Can Clariana Cultural
  Quan:
  Deu sessions, estiu 2020
 • Queden oberts uns quants centres a l'agost

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Agost 2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020