52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un juliol ple dels tallers més estiuencs!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Estiu 2022
  • Tallers

Activitats a la platja, cuina, dibuix, fotografia o ceràmica. Tenim de tot!

El mes de juliol arriba carregat de tallers d'estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Els centres de la ciutat s'han proposat que no ens avorrim durant les vacances i els dies de calor i que cuidem el nostre cos, la nostra ment i gaudim dels dies d'estiu!

Tenim la sort de tenir el mar al costat o ben a prop de casa, i centres com el CC Sant Martí ens recomanen posar-nos en forma a la platja! Fem gimnàstica a l'aire lliure durant els matins, caminem i practiquem dinàmiques per mantenir-nos saludables. Però altres equipaments van més enllà: el CC Urgell vol que naveguem fent bateig de vela i el CC Albareda ens vol iniciar en la pràctica del paddle surf.

Si prefereixes aprendre trucs i coneixements sobre la cuina més refrescant, el CC La Sedeta ens proposa un taller per aprendre a fer plats estrella d'estiu, el CC Casa Golferichs ens inicia a la cocteleria o el CC Baró de Viver ens ensenya plats creatius i saborosos de la temporada d'estiu.

Els tallers dels centres també ens suggereixen conèixer la ciutat de Barcelona de diferents maneres. Una d'elles és a través de l'Urban Sketching, i centres com el CC Can Deu o el CC Can Felipa ens donen l'oportunitat de provar-lo. Però també podem conèixer la història de la ciutat a peu de carrer amb el CC Sarrià i un seguit d'itineraris que han preparat per ensenyar-nos fets històrics, anècdotes i personatges que ens ajudaran a interpretar els edificis de Barcelona.
No obstant això, un dels més clàssics dels centres és ensenyar-nos els carrers a través de la fotografia, i el CC La Casa Elizalde ha organitzat el taller de fotografia urbana "Barcelona ciutat invisible", així com destacar les passejades fotogràfiques matinals del CC Sagrada Família.

I si el que vols aquest estiu és endinsar-te en les arts plàstiques i manuals, el CC Vil·la Urània et proposa un taller de ganxet per teixir els teus propis accessoris estiuencs; el CC La Cadena ens ensenya trucs d'Scrapbooking per fer la nostra llibreta personalitzada; el CC Fort Pienc ens apropa a la ceràmica artística per crear peces originals decoratives i funcionals i el CC La Sagrera "La Barraca" ens ensenyarà a fer joieria amb filferro.

Consulta tots els tallers que podràs trobar als equipaments durant els mesos d'estiu aquí!

Activitats relacionades