52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un Sant Jordi participatiu

Diversos centres cívics
Fins al 30/04/2021
  • Familiar
  • Literatura
  • Tallers
  • Teatre

Llibres, roses i llegendes

Amb la incògnita de saber com celebrarem Sant Jordi per Barcelona després de l'anterior en ple confinament, els Centres Cívics de Barcelona podem assegurar que hi haurà roses, llibres, literatura i moltes activitats per al públic infantil. De propostes no ens en falten!

Vegeu, a tall d'exemple, l'activitat Els llibres que ens acompanyen (CC Torre Llobeta, 22/04 – 18.00 h) on literatura i lectors prenen la paraula, una trobada on podreu compartir aquelles lectures que us han fascinat els darrers temps.

Plegades (CC Can Basté, 23/04 – 19.00 h) és el recital de Can Basté on recitaran joves rapsodes i poetes, encara que la paraula no és l'únic mitjà d'expressió. Creacions poètiques, il·lustrades i autoeditades, recital de poesia, micro obert...

Si el que busqueu és un espai on escriure i provar sort en alguns concursos, mireu-vos algunes convocatòries com ara el Sant Jordi marcià (CC Vil·la Urània, fins al 22/04) on haureu de portar la imaginació fins a Mart, els Microrelats de Sant Jordi (CC Vil·la Florida, fins al 23/04) amb un regust gastronòmic, els textos encoratjadors i solidaris Els nostres sants Jordis i Jordines no porten capa, porten bata! (CC Casa Groga, fins al 30/04) o els Batecs poètics (CC Josep Maria Trias i Peitx, fins al 26/04). Penseu que també podeu fotografia el vostre Sant Jordi dins el concurs del CC Can deu.

El drac, la princesa, el cavaller, les roses... són els elements que no poden faltar mai en un dia com aquest. I encara menys si parlem de públic infantil! Aquest any, per què no us disfresseu de drac seguint aquestes instruccions? O per què no proveu de fer una rosa de paper amb el taller Origami de Sant Jordi (CC Casa del Rellotge, 22/04 – 17.30 h)? O fins i tot podeu recrear la llegenda amb titelles fets a casa i podreu participar, si us animeu, en el concurs Sant Jordi, Joc de titelles (CC Baró de Viver, fins al 20/04).

Què passaria si el drac ferotge fos vegetarià? O si la princesa i el cavaller no tinguessin cap mena d'interès a casar-se? Descobriu-ho a Sant Jordi i altres contes del món (CC Navas, 22/04 – 18.00 h). Sant Jordi està en perill! (CC l'Elèctric, 23/04 – 17.30 h) I és que els súperherois han vist que Sant Jordi té un dia especial i ells, tot i despertar una princesa després de cent anys dormint al bosc, salvar una nena de les urpes del llop o rescatar set cabretes de la panxa del monstre, no. I de súperherois a Superdones de la història (CC Can Castelló, 23/04 – 17.45 h) per descobrir, a través dels contes, personatges cabdals per a la cultura com Agatha Christie, Marie Curie, Ella Fitzgerald...

Bona diada de Sant Jordi!

Activitats relacionades