52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Una Regadora extra!

CC Besòs
07, 12, 21, 26/08 i 04/09/2020 - Cancel·lat
  • Circ

Aquestes propostes ja han passat

Cinc nous espectacles per aquest estiu - Cancel·lat

Cicle cancel·lat.

El CC Besòs vol continuar fent-nos riure durant tot l'agost. I amb aquest propòsit allarga la Regadora, el cicle d'humor i arts de carrer, fins a principi de setembre programant fins a cinc tardes extraordinàries!

Extra, extra! (divendres, 07/08 – 18.00 h i 19.30 h) és precisament el nom del primer espectacle d'agost. El prestidigitador Txema Muñoz, uniformat com un repartidor de diaris presenta un número a mig camí entre la màgia i el teatre físic. Portarà bones notícies?

La setmana següent passen pel CC Besòs una parella ben peculiar. La Carmen i l'Igor, dos firaries d'allò més insòlits recorren el país buscant un lloc per parar l'atracció de pesca d'aneguets. A qui no li fa il·lusió anar a la fira? I als firaires, també? Per cert, L'atracció (dimecres, 12/08 – 19.00 h) es va crear en una residència Viver del centre.

La Xicana (divendres, 21/08 – 18.00 h i 19.30 h) és una pallassa tendra i innocent que vol fer màgia, però no se'n surt, ja que sempre, sempre, sempre s'equivoca. Quan vol fer un truc, no funciona i en canvi, quan està despistada... patapam! la màgia surt sola. Divendres amb sessió doble!

El circ de carrer més clàssic de malabars arriscats, equilibris impossibles, monocicles, màgia de prop i algun número de música en directe és el que porta en Javier Ariza amb el seu Periquillo (dimecres, 26/08 – 19.00 h) per l'últim dimecres d'agost.

Comença setembre i s'acaba la Regadora dient Bon dia (04/09 – 19.00 h). La Marta Renyer tanca el cicle amb un espectacle d'humor i fantasia per a tota la família.

Assistir a la Regadora extra d'estiu és gratuït. Només cal que reserveu una cadira al web del centre.

La fotografia és de Tzetel Puig de l'espectacle L'atracció.

Activitats relacionades