52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Vermuts i aperitius a ritme de jazz

CC La Sedeta i CC Casinet d'Hostafrancs
11, 12, 18, 19, 25/05, 01, 02 i 09/06/2019
  • Música

Al CC La Sedeta i al CC Casinet d'Hostafrancs

És cap de setmana, fa bon dia, brilla el sol i és l'hora del vermut. Teniu ganes de seure a l'aire lliure i gaudir d'un bon concert de jazz? L'agenda dels Centres Cívics de Barcelona ofereix diverses propostes que us faran el pes! Si els migdies musicals de Gràcia cauen en dissabte, al barri d'Hostafrancs és diumenge el dia indicat per fer el vermut a ritme de destacades i prestigioses formacions.

El cicle d'aperitius musicals matinals al porxo del CC La Sedeta gaudeix de bona salut i enfila enguany la XVI edició amb quatre bandes que abracen tots els gèneres jazz, blues, swing, groove... El trio The Flat Pack (11/05 – 12.30 h) és l'encarregat d'iniciar la sèrie de concerts dels dissabtes de maig i juny amb un concert ple d'energia i espontaneïtat on la guitarra americana pren el protagonisme. Piano, harmònica i veu són els essencials de l'actuació d'en Cristian «Poyo» Moya & TotaBlues (18/05 – 12.30 h), amb més de vint anys d'experiència als escenaris, faran un recorregut sonor per Nova Orleans. Mississipí, Memphis, Saint Louis i fins a arribar a Chicago. El Iago Aguado Quartet (25/05 – 12.30 h) que inclou guitarra, bateria, contrabaix i pedal steel, presenta el nou treball discogràfic Festina lente, un disc íntim, sensible i sincer. Finalment, els Jazz pretenders (01/06 – 12.30 h) portaran les composicions de la seva darrera publicació Pretensions elèctriques, una fusió entre jazz i groove de resultat sònic i modern amb base al saxo tenor, guitarra, baix i bateria.

Pel que fa als Vermuts Jazz del CC Casinet d'Hostafrancs, hi passarà una nodrida representació del jazz fet a casa nostra, en formats diversos que van des del trio a la big band. El seguit de diumenges sonors no poden començar amb més bon peu! Els temes dels Men in swing jazz band (12/05 – 12.30 h), una banda de guitarra, bateria, contrabaix i una àmplia secció de vents amb trombó, trompeta, saxo tenor i clarinet, us arrencaran de la cadira amb ganes de ballar. La setmana següent, puja a l'escenari el Wom's collective (19/05 – 12.30 h) format exclusivament per dones. Deixeu-vos portar per una proposta sòlida i amb personalitat formada per piano, bateria, guitarra i baix. Amb l'actuació de Jim War Brou (02/06 – 12.30 h) podreu fer un tastet del projecte en solitari de Jaume Guerra, després del seu pas per grups com Orxata Soundsystem, Obrint Pas o Zoo, acompanyat ara per contrabaix, saxo alt i flauta, guitarra i bateria. Tancarà el cicle de vermuts la proposta musical dels Domino swing septet (09/06 – 12.30 h). La banda, inspirada pel gipsy jazz o el jazz manouche dels anys 30, amplia fins al septet afegint al quartet bàsic de guitarres, contrabaix i violí, el saxofon, trompeta i trombó.

Si voleu estar més informats, podeu seguir el programa radiofònic Jazz Expresso de la Sants 3 Ràdio (103.2 FM), cada divendres a les 20.00 h amb entrevistes i informació dels grups que actuaran al Vermut Jazz de diumenge.

Activitats relacionades