52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Vil·la Urània des de casa

CC Vil·la Urània
Durant el confinament sanitari
 • Ciència i tecnologia
 • Dansa
 • Divulgació
 • Familiar
 • Gastronomia
 • Tallers

Propostes que arriben des del barri del Farró

L'activitat del CC Vil·la Urània, com la resta d'equipaments dels Centres Cívics de Barcelona, ha fet una parada temporal obligada per les circumstàncies que tots coneixem. Malgrat que les portes del centre estan tancades, l'equipament del barri del Farró no vol deixar de proporcionar propostes interessantíssimes per poder seguir sense haver de sortir al carrer.

L'ampli ventall d'activitats, que podeu seguir per xarxes amb l'etiqueta #Vil·laUràniaDesDeCasa, són un seguit de propostes d'alguns talleristes del centre i van des del moviment del cos a la cuina, passant per una agenda familiar o inclús una invitació a descobrir el món de la ciència. Les podeu consultar des del seu web i aniran ampliant l'oferta al llarg dels dies.

Com ja sabeu, un dels eixos de Vil·la Urània és la divulgació científica. En aquest espai podeu consultar recursos relacionats amb la recerca, així com diversos tutorials relacionats amb la ciència més propera i casolana, que podeu posar en pràctica aquests dies de recolliment.

Evidentment, no hi podia faltar un espai dedicat al tèxtil, potser l'activitat estrella del centre. Des de casa, les màquines segur que treuen fum! Cada setmana, el centre cívic ofereix un nou tutorial de com treure partit del fil i l'agulla.

Si no voleu deixar de banda l'aprenentatge d'idiomes, a l'especial hi trobareu un seguit de recursos en línia per seguir practicant l'anglès, un dels tallers amb més èxit a tota la xarxa de centres cívics.

Els talleristes de cuina ofereixen, també, tutorials i receptes per treure rendiment de les idees a l'hora de cuinar! També els talleristes d'art i creació us proposen un seguit de recursos de fotografia per aprendre a millorar les vostres imatges.

El ioga és una de les activitats més fàcils de poder fer a casa. Consulteu l'especial de cos i moviment per a mantenir el cos i la ment en forma. A l'especial infància i famílies hi trobareu idees, jocs, recursos i articles per entretenir-se, jugar, aprendre, descobrir en família, una agenda que es renova cada set dies. L'Aula ambiental de Vil·la Urània proporciona un seguit de recursos i vídeos.

Finalment, l'equipament del Districte de Sarrià – Sant Gervasi es fa ressò d'algunes iniciatives culturals d'obrir el seu arxiu com ara el Liceu, les Biblioteques, el Teatre Lliure o el MNAC.

Activitats relacionades

 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020
 • Dimecres espectaculars al terrat del CC Teixonera

  On:
  CC Teixonera
  Quan:
  Dimecres 01, 08 i 15/07/2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020