52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Vil·la Urània des de casa

CC Vil·la Urània
Durant el confinament sanitari
  • Ciència i tecnologia
  • Dansa
  • Divulgació
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Tallers

Propostes que arriben des del barri del Farró

L'activitat del CC Vil·la Urània, com la resta d'equipaments dels Centres Cívics de Barcelona, ha fet una parada temporal obligada per les circumstàncies que tots coneixem. Malgrat que les portes del centre estan tancades, l'equipament del barri del Farró no vol deixar de proporcionar propostes interessantíssimes per poder seguir sense haver de sortir al carrer.

L'ampli ventall d'activitats, que podeu seguir per xarxes amb l'etiqueta #Vil·laUràniaDesDeCasa, són un seguit de propostes d'alguns talleristes del centre i van des del moviment del cos a la cuina, passant per una agenda familiar o inclús una invitació a descobrir el món de la ciència. Les podeu consultar des del seu web i aniran ampliant l'oferta al llarg dels dies.

Com ja sabeu, un dels eixos de Vil·la Urània és la divulgació científica. En aquest espai podeu consultar recursos relacionats en la recerca, així com pel·lícules o cursos de ciència. Fins i tot hi trobareu com es fa el diagnòstic de la Covid-19 i una xerrada tedtalk de la Laura Lechuga, investigadora de detectors del coronavirus.

Evidentment, no hi podia faltar un espai dedicat al tèxtil, potser l'activitat estrella del centre. Des de casa, les màquines segur que treuen fum!

Si no voleu deixar de banda l'aprenentatge d'idiomes, a l'especial hi trobareu un seguit de recursos en línia per seguir practicant l'anglès, un dels tallers amb més èxit a tota la xarxa de centres cívics.

Els talleristes de cuina ofereixen els seus perfils d'Instagram per tal que seguiu experimentant en la gastronomia. Per exemple, en Josep Vidal publica una recepta al dia amb vídeos pas a pas perquè us sigui més fàcil seguir-la.

El ioga és una de les activitats més fàcils de poder fer a casa. Consulteu l'especial de cos i moviment per a mantenir el cos i la ment en forma. A l'especial infància i famílies hi trobareu idees, jocs, recursos i articles per entretenir-se, jugar, aprendre, descobrir en família. L'Aula ambiental de Vil·la Urània proporciona un enllaç per ajudar a fer arribar els productes frescos de les petites produccions agràries de proximitat.

Finalment, l'equipament del Districte de Sarrià – Sant Gervasi es fa ressò d'algunes iniciatives culturals d'obrir el seu arxiu com ara el Liceu, les Biblioteques, el Teatre Lliure o el MNAC.

Activitats relacionades