52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Viu Montjuïc!

A la muntanya de Montjuïc amb CC Albareda, CC Casa del Rellotge, CC El Sortidor i CC La Cadena
07 i 08/10/2023
  • Música
  • Rutes i visites
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

És la 3a edició de la gran festa del Parc de Montjuïc, on hi participen quatre centres cívics

Aquest cap de setmana, la muntanya de Montjuïc s’omple d’activitats culturals i de lleure. La gran festa Viu Montjuïc! arriba a la tercera edició, ampliant equipaments i entitats participants. Entre les noves incorporacions hi trobem el CC La Casa del Rellotge i el CC La Cadena, que se sumen a la col·laboració d’altres anys del CC Albareda i el CC El Sortidor.

El programa de dissabte 7 i el diumenge 8 d’octubre inclou des d‘itineraris guiats per la muntanya, fins a espectacles de dansa, teatre, concerts, exposicions i portes obertes als equipaments. El conegut com a Parc de la Cultura ofereix una nova oportunitat per a redescobrir l’espai.

Els quatre centres cívics participants us proposen un itinerari escènic vinculat a la salut mental i el benestar emocional (que s’inclou dins el cicle Trenca/ments del CC La Cadena i CC Casa del Rellotge), una ruta per les principals fonts i espais d’esbarjo de la muntanya i una tarda d’actuacions musicals en directe amb bandes sorgides de la convocatòria Pedrera 3.8 del CC Albareda. Són les següents:

La salut mental a escena! (07/10 – 10.30 – 11.15 i 12.00 h): quatre localitzacions, tres monòlegs i un espai per a la consciència plena enllacen l’entorn natural, la seva història i la salut mental i emocional.

Rutes d’aigües: fonts, comunitats i vincles (07 i 08/10 – 10.00 h): itinerari musicat i en col·laboració amb Castell de Montjuïc i el CC El Sortidor, a part d'una activació de les principals fonts i espais d'esbarjo de la muntanya amb explicacions i arts vives, sota el suport de la Taula de Cultura Comunitària de Poble-sec.

Concerts a sis bandes (07/10 – 17.00 h) de grups joves i emergents al Castell de Montjuïc vinculats als equipaments que coorganitzen aquest esdeveniment. Actuen Sybille’s on Jupiter, Jaune Emma, Malànima, Planeta Nou, La Freak i Metal Hits.

Fontades comunitàries (07/10 – 10.00 h), una proposta de la Taula de Cultura Comunitària dinamitzada pel Pla comunitari del Poble-sec (Cooperasec) amb el suport de la Comunalitat del Poble-sec. La jornada girarà al voltant de les fonts de Montjuïc com a espai de trobada de cultures populars i diverses.

Descarregueu el programa de mà (PDF) per a més informació o bé consulteu el web de la festa.

Activitats relacionades