52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Viu un estiu actiu al CC Baró de Viver!

CC Baró de Viver
Dimecres 03, 10, 17, 24 i 31/08/2022
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

Apunteu-vos als seus dimecres artístics

El CC Baró de Viver és un dels altres refugis climàtics del Districte de Sant Andreu. Com la resta d’equipaments pensats per poder passar-hi unes hores amb temperatures més agradables, hi trobareu la premsa del dia i jocs de taula. Però també s’han programat un seguit de tallers artístics de tècniques diverses i un final de festa a l’alçada! Cada dimecres, al CC Baró de Viver.

L’equipament s’ha proposat fer-nos viure un agost creatiu i per això aposta per una colla de tallers artístics. A final de mes, lluireu amb orgull totes les vostres creacions! Són monogràfics gratuïts, però cal que reserveu plaça des de cada enllaç.

Al de Pintura recreativa (03/08 – 18.30 h) hi podreu plasmar un paisatge, una natura morta, un retrat... el que les muses us inspirin aquell dia! Si voleu modelar un gerro de fang per casa, apunteu-vos al curs Enfangades (10/08 – 18.30 h). Per aprendre a construir Mòbils penjants (17/08 – 18.30 h) per decorar el balcó aquest monogràfic us explicarà la tècnica per aconseguir l’equilibri perfecte. Per acabar, al taller de Polseres i collarets (24/08 – 18.30 h) descobrireu com dissenyar accessoris a força d’enfilar boletes de coloraines.

Finalment, en Lluís Alba tancarà l’agost al CC Baró de Viver amb l’espectacle d’animació Diversions (31/08 – 18.30 h) per a tota la família que es farà al jardí de l’equipament. Una festa amb música, confeti i molta, molta alegria!

Activitats relacionades