52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Viure en guerra: Infants sota les bombes

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC Casinet d'Hostafrancs
18/06/2021 - 19.00 h
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Teatre

El muntatge es basa en un recull de vivències, pensaments i reflexions d'infants i adults que es varen trobar al mig dels cruel bombardejos de la guerra civil. Pretén apropar als espectadors la tristesa i la confusió d'aquelles persones que no entenen el conflicte bèl·lic però que són les veritables víctimes. Una guerra que capgirà el seu món i la seva vida en poc temps.

A càrrec de l'Associació Donar Veu a la Memòria, a partir de la dramatització de textos originals de nois i noies que visqueren en primera persona els bombardejos de Barcelona i la interpretació d’exalumnes de l’Institut Vives, en complir-se el 80è aniversari de les primeres bombes de la guerra civil a Barcelona el 13 de febrer del 1937. Hi participen alumnat de diferents instituts de Sants - Montjuïc i actors i actrius del districte que col·laboren amb l'entitat. L’obra és dirigida per Carol Hernando, estudiant de teatre i Elisenda Cartañà, professora d’institut de secundària.

És indispensable reservar plaça per a qualsevol activitat. Ho podeu fer des del web del CC Casinet d'Hostafrancs, uns dies abans de la proposta. Recordeu que la pandèmia ha obligat a reduir les places disponibles. Si teniu entrades i finalment no podeu anar-hi, anul·leu la reserva per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades