52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

X cicle d'espectacles infantils al Casinet d'Hostafrancs

Públic familiar
CC Casinet d'Hostafrancs
27/10, 24/11/2019, 26/01, 16/02, 29/03 i 26/04/2020
  • Familiar
  • Teatre

L'últim diumenge de mes, matinals en família

El CC Casinet d'Hostafrancs es pren molt seriosament l'entreteniment familiar. És per aquest motiu que des de fa una dècada programa, un cop al mes, matinals de diumenge amb propostes per a tota la família que inclouen teatre clàssic, titelles, manipulació d'objectes, màgia, cinema... Cada espectacle es fa a migdia i l'entrada té un preu únic de 2,67 €. Tingueu en compte que durant el període nadalenc també hi ha espectacles familiars inclosos dins l'espai Pau sense treva.
 
 
El conte de la lletera
27/10 – 12.00 h
A partir de 3 anys - La Cia. Xip Xap teatre

Una nena se'n va al mercat a vendre la llet que porta en una gerra. Mentre fa camí, pensa en totes aquelles coses que farà amb els diners obtinguts: comprarà ous d'on en naixeran pollets. Un cop criats, vendrà galls i gallines i es podrà comprar un porc. Dels guanys que en tregui podrà comprar una vaca... Somiant desperta i amb els personatges que es troba pel camí... sabeu on anirà a parar la gerra?
 
 
Màgik
24/11 – 12.00 h
Tots els públics - Cia Eduard Juanola

El prestidigitador Juanola presenta un espectacle participatiu, ple d'il·lusions visuals que recull els millors trucs de la seva carrera. Un gall escapista, un trenca-closques carregat de misteris, objectes i éssers màgics... el públic gaudirà de valent amb les sorpreses impossibles portades a terme amb simpatia, diversió i dinamisme.
 
 
Mare terra

26/01/2020 – 12.00 h
A partir de 3 anys - Cia Príncep Totilau

D'on van sortir la lluna, el sol i la Terra? Com és que es van morir tots els dinosaures? On era jo abans de néixer? Són algunes de les preguntes que es fa en Bernat. Una nit, mentre dorm, apareixen un seguit de personatges que li explicaran l'origen de l'Univers, des del Big Bang fins a l'aparició dels éssers humans.
 
 
Personajejes
16/02/2020 – 12.00 h
Tots els públics – Cia. La Suite del Show

Des dels inicis de la humanitat només alguns mags han aconseguit dominar la màgia. En aquest esvalotat i desenfrenat show alguns personatges més màgics de la història ens demostraran si la seva fama és real. És un espectacle absurd, divertit i molt màgic.
 
 
Els viatges d'en Filalici
29/03/2020 – 12.00 h
A partir de 4 anys - Cia. El dit al nas

Titelles, ombres xineses, videoprojeccions i música en directe. Tot aquest desplegament de mitjans permet crear un espai únic des d'on en Filalici, el protagonista inspirat en el còmic misteriós, oníric i atractiu publicat durant anys a la revista Cavall Fort, descobreix l'entrada a un univers màgic de les lletres de l'Oceà Atlàntic.
 
 
La petita Capmany
26/04/2020 – 12.00 h
A partir de 5 anys - Cia. Teatre Tanaka

Acompanyada d’en Patufet, la Maria Aurèlia entrarà en un univers on alguns personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant. Un homenatge a la dona compromesa en la lluita per la igualtat de gènere, a l'educació en valors de l’escola republicana i a la grandesa de la cultura popular.

Activitats relacionades