52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XII Mostra Sonora i Visual

CC Convent Sant Agustí
Del 07 al 13/06/2021
  • Art i exposicions
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Torna el projecte més emblemàtic del Convent de Sant Agustí

La XII edició del projecte més emblemàtic del CC Convent de Sant Agustí, que s'hauria d'haver celebrat l'any passat pel caràcter biennal de la Mostra Sonora i Visual, arriba amb més il·lusió que mai!

Punt de trobada per amants de la creació experimental, la nova exhibició tindrà lloc entre el 7 i el 13 de juny per tots els espais de l'equipament de Ciutat Vella. Les antigues capelles, la sala Noble i el claustre acolliran les instal·lacions interactives i els directes i accions sonores d'enguany.

A l'espai central del segle XV, per exemple, s'hi podran veure tres grans murals en homenatge a les partitures gràfiques d'en Josep Maria Mestres Quadreny impreses a gran format, per tal que el públic pugui interpretar-les des del claustre estant o bé des de casa, ja que el centre les compartirà als seus perfils de les xarxes socials.

Les nou instal·lacions, que van des de poesia visual fins a un experiment relacional entre Barcelona i la Ciutat de Mèxic a través de les plantes, busquen la màxima interacció amb el públic i es poden visitar de dimarts a dissabte entre les 18.00 h i les 21.00 h.

El tret de sortida va a càrrec de la Mercè Jara Muns amb la performance 'No control' (07/06 - 18.00 h) en directe, també, per ràdio Dublab. Destaquen, així mateix, dues instal·lacions immersives especialment atractives per un primer contacte en l'univers del làser com la proposada per Circus Lumineszenz i la del Col·lectiu Ìnfim.

La Mostra recupera la col·laboració amb altres espais i s'expandeix fins al CC Sant Martí, on es podrà veure KuBox, el nou projecte de la intèrpret especialista d'Ones Martenot Tomomi Kubo. Un instrument creat fa gairebé un segle i amb moltes possibilitats. Sons, vibracions i atmosferes improvisades us guiaran fins als límits d'aquest instrument.

Aquí podeu consultar el programa complet (PDF) de la XII Mostra Sonora i Visual. Més informació i reserves al web del CC Convent de Sant Agustí.

Activitats relacionades